MENÜ ☰
Eksper Haber » Kartal, Manşet, Siyaset, Toplum » GENÇ İL BAŞKANI KARTAL’DA SEVGİYLE KARŞILANDI
GENÇ İL BAŞKANI KARTAL’DA SEVGİYLE KARŞILANDI

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Kartal İlçe Örgütünü ziyaret etti.

CHP Kartal İlçe Başkanlığı’nda büyük bir sevgi gösterisiyle karşılanan Çelik yaptığı konuşmada “İstanbul ve Kartal’ı yeniden alarak büyük bir demokrasi mücadelesi vereceğiz” ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Çelik’i, Kartal İlçe Başkanlığı’nda ki ziyaretine CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Hasan Tozkoparan, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Kemal Ercan, CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Erdem Kara eşlik etti.

Özgür Çelik’in ilçe örgütünü ziyaret etmesinden dolayı memnun olduğunu vurgulayan ilçe Başkanı Mert Polat yaptığı konuşmada; 3 dönemdir CHP’de olan Kartal Belediyesi’ni tekrar kazanarak CHP örgütüne kazandıracaklarını vurguladı.

Daha sonra söz alan CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ise kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti. Büyük bir heyecan yaşadığını vurgulayan Çelik; “Bu heyecanımızı alanlara taşıyarak vatandaşlarımızı da ortak edeceğiz” dedi. Kongre süreçleri yaşandığını vurgulayan Çelik; “Bundan sonra hep birlikte kol kol girerek büyük bir demokrasi mücadelesi vereceğiz. İstanbul ve Kartal’ı yeniden kazanarak sosyal belediyeciliğin devam etmesini sağlayacağız. Umudumuzu hiçbir zaman yitirmeyeceğiz. Ülke olarak daha karanlık günlerden hep beraber çıkmasını başardık. Bu günleri de geride bırakarak daha özgür günlere kavuşacağız” dedi.

Çelik’in konuşmasından sonra katılan partililer söz olarak düşüncelerini dinlendirdiler.

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’in ziyaretine, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, CHP Kartal Belediye Başkan Aday Adaylarından Muammer Çelebi, Av.Şengül Tarhan Buztaş, İlker Bakioğlu, CHP Maltepe Belediye Başkan aday adayı İmam Aydın, CHP Kartal Belediyesi Meclis Başkan Vekili Özlem Bulut, CHP Kartal Belediyesi Gurup Başkan Vekili Gülay Boyraz, CHP Kartal İlçe Kadın Kolları, CHP Kartal Belediye meclis üyeleri ,CHP Kartal Belediye meclis üyesi aday adayları, CHP Kartal örgütü katıldı.

Galeri
📆 23 Aralık 2023 Cumartesi 10:45   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir