MENÜ ☰
Eksper Haber » Belediye, Büyükşehir belediyesi, Manşet, Toplum » İMAMOĞLU’NDAN KAMU BANKALARINA ‘KREDİ’ TEPKİSİ
İMAMOĞLU’NDAN KAMU BANKALARINA ‘KREDİ’ TEPKİSİ

TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘Kartal KİPTAŞ Metem Birlik Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni’nde konuştu.

Kendisinden önce konuşan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt’un, kamu bankalarından kredi alamadıkları yönünde serzenişine atıf yapan İmamoğlu, “Bu var ya partizanlığın dibidir yani. Hani bunu yapan insan, aynaya bile bakamaz. Yüzü varsa, aynaya bile bakamaz. Utanç duyar yani.

O bir kısım kurumlarda yöneticilik yapıp, yüz yüze geldiğimizde benden kaçışanlarla, kafasını öne eğenlerle karşılaşıyorum bolca. Çünkü ne diyeceğimi biliyorlar. Utanç verici” dedi.

Bu durumu düzeltecek devlet görevlilerini alkışlayacaklarının altını çizen İmamoğlu, “Ama buna teşne olup, ‘Verme kardeşim. CHP’liyse verme. CHP’liyse yollama. Ya da şu partiliyse, bu partiliyse sakın verme. Bir tek AK Partililere ver’ diyeni de ey milletim, o koltuktan def edin kardeşim. Partizanlık yapan kimse, onun adı CHP’liyse de yollayın, AK Partiliyse de yollayın.

Hiçbirini kabul etmiyoruz. Bu milletin buna ihtiyacı yok. Bu milletin bir olmaya, birlikte olmaya, iri, diri olmaya ihtiyacı var, kucaklaşmaya ihtiyacı var. Biz, o yolun yolcusuyuz kardeşim” diye konuştu.

📆 12 Ağustos 2024 Pazartesi 10:43   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HAVA DURUMU

İSTANBUL

RÖPORTAJLAR

ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

BAĞLANTILAR