MENÜ ☰
Eksper Haber » Belediye, Manşet, Toplum » Başkan Özgür Kabadayı Şile Halk ve Yeryüzü Pazarını Ziyaret Etti
Başkan Özgür Kabadayı Şile Halk ve Yeryüzü Pazarını Ziyaret Etti

Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı, Şile Halk ve Yeryüzü Pazarlarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Özgür Kabadayı, pazar ziyaretinde esnafın ve vatandaşların taleplerini dinleyerek çözüm önerilerini not aldı.

Ziyaret Sırasında Şile Pazar Esnafına Kulak Verildi

Belediye Başkanı Özgür Kabadayı, haftanın son günü Şile Halk ve Yeryüzü Pazarlarını ziyaret ederek, hem esnaf ile ve hem de vatandaşlarla buluştu. Başkan Özgür Kabadayı, pazar esnafının ve alışveriş yapan vatandaşların talep ve isteklerini dinleyerek çözüm önerilerini değerlendirmek üzere not etti.

“Daha Güzel Bir Şile için Gerekli Düzenlemeler Hızla Hayata Geçirilecek.”

Başkan Özgür Kabadayı, pazar ziyaretinde esnafla sohbet ederek, onların sorunlarını ve beklentilerini dinledi. Esnafın işlerini daha iyi yapabilmesi için gerekli düzenlemeleri Şile Belediyesi olarak en kısa sürede yapacaklarını belirten Başkan Kabadayı: “Esnafımızın taleplerini dinlemek ve sorunlarına çözüm üretmek bizim için çok önemli. Bugün burada esnafımızla ve hemşerilerimizle bir araya gelerek onların ihtiyaçlarını dinledik ve hızla çözüme kavuşturmak üzere notlarımızı aldık.” dedi. 

“Şile Halkının Memnuniyeti Ön Planda Tutulacak.” 

Vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Kabadayı, onların da görüş ve önerilerini aldı. Belediye Başkanı Kabadayı: “Hemşerilerimizin memnuniyeti bizim için çok değerli. Onların görüş ve önerileri, hizmetlerimizi daha iyi hale getirmek için bize yol gösteriyor.” şeklinde konuştu.

📆 20 Ağustos 2024 Salı 11:18   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HAVA DURUMU

İSTANBUL

RÖPORTAJLAR

ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

BAĞLANTILAR