MENÜ ☰
Eksper Haber » Belediye, Manşet, Toplum » Başkan Özgür Kabadayı Şile Halkı için Her Yerde
Başkan Özgür Kabadayı Şile Halkı için Her Yerde

Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı, ilçenin dört bir yanında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Son olarak Şile Su Ürünleri Kooperatifi lokalinde ve Şile Otobüs Terminali’nde halkla bir araya gelen Başkan Kabadayı, halkın taleplerini dinleyerek çözüm odaklı yaklaşımlarını bir kez daha sergiledi.

“Şile Belediyesi Olarak Halkımızın Her Zaman Yanındayız.”

Yaklaşan av sezonu öncesinde 20 Ağustos’ta Şile Su Ürünleri Kooperatifi lokalinde düzenlenen toplantıda, Belediye Başkanı Özgür Kabadayı; kooperatif başkanı Ahmet Yıldırım, başkan yardımcıları Bahattin Gümrah ve Osman Sarı, Şileli balıkçılar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Kabadayı: “Biz, Şile Belediyesi olarak halkımızın her zaman yanındayız. Onların mutluluğu ve refahı için gece gündüz demeden çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı. Buluşmada, özellikle Şile Limanı’nın ve barınaklarının iyileştirilmesi ve genişletilmesi ile balıkçılık faaliyetlerinin verimli bir şekilde sürdürülebilmesi için altyapı hizmetlerinin geliştirilmesi gibi konular ele alındı. Başkan Kabadayı, bu konularla ilgili atılacak adımlara dair önemli açıklamalarda bulundu. Toplantıya katılan vatandaşlar, Başkan Kabadayı’nın sürekli sahada olmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek kendileriyle birebir ilgilenmesinin ve gösterilen samimiyetin çok değerli olduğunu ifade ettiler.

“Şile Belediyesi Hizmetleri Halkın Öncelikli İhtiyaçlarına Göre Şekillenecek.”

Daha sonra, Şile Otobüs Terminali’nde şoförler ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kabadayı, halkın ulaşım ve sefer sayılarının artırılması, terminal altyapısının iyileştirilmesi ve engelli erişimi gibi konulardaki taleplerini dinledi. Başkan Kabadayı, Şile Belediyesi olarak hizmetlerin, terminalin mevcut durumu ve ilçe halkının öncelikli ihtiyaçlarına göre şekilleneceğini belirtti.

“Şile’nin Farklı Kesimlerine Ziyaretlerimiz Sürecek.”

Başkan Kabadayı, önümüzdeki günlerde de Şile’de halkla buluşmalarına devam edeceğini belirterek  Şile Belediyesi’nin şeffaf yönetim anlayışı ve vatandaşlara verdiği önem gereği, Şile halkıyla olan güçlü bağın, Şile’nin farklı kesimlerine yapılacak ziyaretlerle süreceğini ifade etti.

📆 22 Ağustos 2024 Perşembe 10:47   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HAVA DURUMU

İSTANBUL

RÖPORTAJLAR

ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

BAĞLANTILAR