MENÜ ☰
Eksper Haber » Belediye, beykoz, BEYKOZ BELEDİYESİ, Eğitim, Manşet, Toplum » Avrupalı Gençler Beykoz’da Buluştu
Avrupalı Gençler Beykoz’da Buluştu

Pacem Uluslararası Gençlik Derneği, AB ülkelerinden gelen 44 Erasmus öğrencisiyle birlikte Beykoz Belediyesini ziyaret etti. Çevre ve sürdürülebilir kalkınma konusunda bilgiler alan öğrenciler, gençlik projeleri ve işbirliği fırsatları hakkında görüşmeler de yaptı.

Pacem Gençlik Derneği, ‘Yeşil Ufuk’ projesi kapsamında Avrupalı öğrenciler ile birlikte Beykoz Belediyesi’ni ziyaret etti. Türkiye, Romanya, Estonya, Bulgaristan, Ukrayna’dan gelen 44 üniversite öğrencisi, Beykoz ve yerel yönetimler hakkında bilgiler edindi. Üniversiteliler, gençlik projeleri ve işbirliği fırsatları hakkında görüşmeler gerçekleştirdi.

Toplantıya Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Taner Aksu ile ilgili müdürler de katıldı. Belediye yetkilileriyle birlikte kahvaltı yapan öğrenciler, Beykoz Belediyesi’nin faaliyetleri ve Erasmus+ programı hakkında bilgiler de aldı.

Sürdürülebilirlik ve iklim krizi üzerine sunumlar yapılan toplantının ardından, gençler İstanbul Boğazı’nda Beykoz Belediyesi’nin kano etkinliğine katılarak, unutulmaz bir deneyim yaşadılar.

İstanbul Boğazı’nda tüplü dalışla su altı kirliliği incelemeleri, geri dönüşüm merkezleri ziyareti ile çeşitli kültürel aktiviteler içeren projeyle; gençlerin çevre ve sürdürülebilir kalkınma konularında bilinçlendirilmesi ve profesyonel gelişimlerine katkıda bulunulması amaçlanıyor.

📆 11 Eylül 2024 Çarşamba 10:47   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HAVA DURUMU

İSTANBUL

RÖPORTAJLAR

ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

BAĞLANTILAR