MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet, Toplum » BAĞIMSIZ MEDYA VE GAZETECİLER DAYANIŞMA YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ 
BAĞIMSIZ MEDYA VE GAZETECİLER DAYANIŞMA YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ 

Bağımsız Medya ve Gazeteciler derneğin Üyeleri, Ataşehir Green Park Otel“de yer alan Karuli Balık Restoranı“nda düzenlenen yemekli bir toplantıda bir araya geldi.Dernek Başkanı Ufuk Bulut’un ev sahipliğinde gerçekleşen programa iş ve Siyaset Dünyasından isimler katıldı .

Dayanışma yemeğine Çekmeköy Belediye Başkan yardımcısı Fevzi Varlığı,Çekmeköy Kent Konseyi Başkanı İşin Sana Özgür Altınparmak ,Kent Konseyi Genel Sekreteri Çekmeköy Belediye meclis üyesi Nurdan Keçeli’in yanısıra ,Gazete ve medya temsilcileri katıldı.

BAŞKAN ORHAN ÇERKEZ’E ÖDÜL

Toplantıda, 2024 yerel seçimlerinin ardından yapılan gazeteciler arası online oylama sonuçları da açıklandı. Bu oylama sonucunda, en iyi çıkış yapan belediye başkanı olarak seçilen Orhan Çerkez ödülünü aldı. Ödülünü Dernek Başkanı Ufuk Bulut, Belediye Başkanı Orhan Çerkez adına Başkan yardımcısı Fevzi Varlığı’na taktim etti .

KARULİ BALIK RESTORANI’N LEZZETLERİ GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Programın gerçekleştiğı Karuli Balık Restorantın lezzetleri ve misafirperverliği programa ayrı bir anlam kattı.Güler yüzlü personeli ve kaliteli hizmetleriyle davetliler adeta mest oldu .

DAYANIŞMA YAŞATIR VE GÜÇLÜ KILAR

Bağımsız Medya ve Gazetecilerin bir araya geldiği bu gibi organizasyonlar hem mesleki anlamda hemde dayanışmanın güçlenmesi anlamında büyük bir önem taşıyor.Dernek Başkanı Ufuk Bulut,konuşmasında birlik ve beraberliğe vurgu yaptı.Bulut,önümüzdeki günlerde yeni projeler ve birlikte daha güçlü olmak için çaba sarfedeceklerini dile getirdi ..

Yemekli toplantı çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu..

📆 12 Ağustos 2024 Pazartesi 10:29   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HAVA DURUMU

İSTANBUL

RÖPORTAJLAR

ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

BAĞLANTILAR