MENÜ ☰
Eksper Haber » Kartal, Manşet, Toplum » Bileciklilerden Anlamlı Buluşma
Bileciklilerden Anlamlı Buluşma

İstanbul Bilecikliler Derneği’nin 12 yıldır gerçekleştirdiği 11.11 programı bu sene anlamlı bir içerikle gerçekleştirildi.

Kartal Topselvi Mahallesi bulunan İstanbul Bilecikliler Derneği’nde gerçekleştirilen buluşmada bu sene Filistin’de İsrail zulmü altında ölen şehitlere ve dün ölüm yıldönümü yad edilen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için kuran tilaveti okutuldu. Dernek Başkanı Faruk Şahin’in ev sahipliğini yaptığı programa AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu ve yönetimi, AK Parti Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Adem Yıldız, Kartal Belediyesi Meclis üyesi Mukadder Gürcan, geçmiş dönem Kartal İlçe İYİ Parti ilçe Başkanı Fuat Onbaşılı, Kartal’ın mahalle muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, İstanbul Bilecikliler Derneği yönetimi ve üyeler katıldı.

Kuran tilavetinin okunmasının ardından bir konuşma gerçekleştiren Dernek Başkanı Faruk Şahin; “Bu sene Filistin’de yaşanan trajedide yaşamını yitiren Müslüman kardeşlerimize, Gazi Mustafa kemal Atatürk ve silah arkadaşları ve geçmiş dönem dernekte görev yapmış hemşerilerimiz için bir mevlit programı düzenlemek istedik. Evet dualarımızı edelim bu çok önemli. Ama en az bu kadar önemli olan protesto da edelim. Çünkü bu Siyonist zihniyetin anlayacağı tek dil, ekonomi ve paradır. Biz aslında Filistin’e sahip çıkmaktan öte kendi ülkemize sahip çıkıyoruz. Biz her zaman masum insanların yanındayız” dedi.

Konuşmaların ardından konuklara, pilav, ayran, boza, lokum, çiğköfte ikramında bulunuldu.

Galeri
📆 11 Kasım 2023 Cumartesi 16:37   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir