MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » CHP İSTANBUL GENÇLİĞİ ERDEM KARA’YA EMANET
CHP İSTANBUL GENÇLİĞİ ERDEM KARA’YA EMANET

ERDEM KARA,GÖREVİ DEVRALDI..

CHP İl Gençlik’te devir teslim töreni

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Aydın 38.Olagan Genel Kurultayında Parti Meclisi seçilmesinin ardından istifa etmişti.Aydın’ın yerine geçtigimiz günlerde CHP Kartal İlçe gençlik kolları başkanı Erdem Kara atandı..Bugün CHP İstanbul İl Başkanlığında devir teslim töreni gerçekleşti..


Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Gençlik kolları başkanı Erdem Kara, görevi bir önceki dönem il gençlik kolları başkanı Cem Aydın’dan teslim aldı.


Devir teslim törenine Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’te gençlerin yanında oldu ..

Devir teslim töreninde çok sayıda partili genç hazır bulundu.

KARTAL’IN GURURU ERDEM KARA

Erdem Kara’yı devir teslim töreninde Kartal örgütü yalnız bırakmadılar..Kara’nın konuşması zaman zaman Kartal’ın guru Erdem Kara, sloganları ile kesildi ..
Yoğun bir gençlik örgütünün katıldığı devir teslim töreni çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu…

“Erdem Kara İyi ki bu partinin genç evlatları var

Erdem Kara ,Devir teslim töreninde söz aldı .Kara ,konuşmasında genç temsiliyete vurgu yaparken sözlerine şu şekilde devam etti .

Sayın İl Başkanım, Kıymetli Parti Meclis üyelerimiz, Kıymetli İlçe başkanlarımız, Değerli Gençlik Kolları genel merkez yöneticilerimiz, Kıymetli belediye meclis üyelerimiz, kıymetli kurul arkadaşlarım gençlik kolları ilçe başkanlarımız, Kadın kolları ilçe başkanlarımız, değerli örgüt emekçilerimiz, kıymetli basın mensupları ve İyi günde kötü günde bu partinin vaar olma mücadelesi için elini taşın altına koyabilen kıymetli genç arkadaşlarım hepinizi sevgi ile saygıyla selamlıyorum. Hoşgeldiniz.

İstanbul Gençlik Örgütlerinin kıymetli yoldaşları, 10 sene önce partimizin kapısından içeriye girdiğimde ki o heyecanım, bugün Türkiye’nin en büyük ve değerli şehrinin gençlik örgütlerinin bayrağını daha ileriye taşımak için alacağım bu heyecanıma eşittir.

O gün ki hayalim bugün ki hedefimdir. Ve bundan sonra ki hayalim ise inanın hepimizin ortak hedefi olacaktır.

Konuşmalarıma başlamadan önce yaklaşık 3,5 senedir İstanbul gençlik örgütlerine liderlik yapan ve bu sürede hepimizi bir araya getirebilen ve bugünden sonra gençlik kollarının hakkını partimizin en üst kurulu olan parti meclisinde savunabilecek yol arkadaşlarımızdan biri olan kıymetli il başkanımız parti meclis üyemiz Sevgili Cem Aydın’a  ve yönetim kurulunda bulunan yol arkadaşlarımıza, komisyonlarımıza ve benimde içerisinde bulunduğum gençlik kolları ilçe başkanlarımıza bu zamana kadar vermiş oldukları mücadeleden dolayı yürekten teşekkür ederim.

Yaklaşık 2,5 senedir Baba evi olarak kabul ettiğim Kartal Gençlik örgütleri başkanlığı görevini yürütmekteydim. Göreve gelir gelmez birleştirici ve bütünleştirici  bir tavır ile iletişimi önemseyen, çalışkan, ne istediğini bilen ve hedef koyabilen bir yapı oluşturduk. Yönetim kurulumuz mahalle temsilcilerimiz ve halkçı liseliler örgütümüz ile birçok önemli başarılara imza attık. En az oy aldığımız mahallelere en çok çalışmayı gerçekleştirdik. Yaklaşık 30 sene sonra ilk kez Kartal’da Cumhuriyet Halk Partimizi genel seçimde 1. Parti olarak çıkarmayı başardık

Şimdi bu enerjiyi ve bu çalışkanlığı, İSTANBUL için gerçekleştirme zamanı geldi.

Şimdi bu iktidar hedefini önümüzdeki yerel seçim sürecinde 964 mahalle 39 ilçe için belirleme zamanı geldi.

Şimdi dünden daha çok çalışma, ve daha çok mücadele etme zamanı… Kaybedecek 1 günümüz bile yok. Yarından sonra yerel seçim odaklı, yaş ortalaması gençleşen bir yönetim kurulu ve ilçe başkanları süreci oluşturacağız. Herkesten çok biz çalışacağız, en önde biz koşacağız.

Çünkü ailemizden bizlere miras kalan 100 yıllık çınarımız cumhuriyet halk partimiz bizden sonra da çocuklarımıza miras kalacaktır.

Atatürk düşmanlarını üniversitelere rektör olarak atayan mevcut AKP iktidarına karşı Şehrimizde bulunan Üniversitelerdeki genç arkadaşlarımız ile özel olarak ilgileneceğiz. Her gün KYK yurtlarında ki ihmallerinden oluşan facialardan dolayı hayatını kaybeden genç arkadaşlarımızın devamı gelmemesi adına sosyal belediyeciliği İstanbul’la tanıştıran Sayın Belediye Başkanımız EKREM İMAMOĞLU önderliğinde istanbul’u tekrar kazandıracağız.

Yerel Yönetimlerde 39 ilçenin 25’ini alıp meclis çoğunluğunu kazanacağız.

Partimizin son sürecinde hepimize ve bizden önce bu topluma umut olan Genç ilçe başkanlarımız, Genç bir il başkanımız, Genç bir genel başkanımız, gençlik kadrolarında yetişen genç parti meclis üyelerimizin olduğu gibi, önümüzdeki yerel seçimlerde de genç belediye başkanlarımız, genç belediye başkan yardımcılarımız ve gençlik kollarında yetişen belediye meclis üyelerimizin olmasını savunacağız. Emek veren her arkadaşımız için mücadele edeceğiz.

3 bölgeyi bir ilçe gibi düşünebilen ve birbirinden ayırmayan bir yönetim anlayışı gerçekleştireceğiz. Bundan sonra yapmamız gereken tek şey inançlı davranmak olacak. Gençlik var olduğu sürece bu partide umudu örgütleyenlerde var olacaktır. Son olarak ;

 İyi ki bu partinin genç evlatları var

İyi ki bu partinin kadınları var

İyi ki bu partinin örgüt emekçileri var

Ve iyi ki sizler varsınız ve iyi ki bugün buradasınız.

Hepinizi sevgi ile saygıyla selamlıyorum. Teşekkür ederim ifadesini kullandı.

Galeri
📆 03 Aralık 2023 Pazar 17:27   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir