MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » CHP İSTANBUL’DA ÖZGÜR ÇELİK DÖNEMİ
CHP İSTANBUL’DA ÖZGÜR ÇELİK DÖNEMİ

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 38.Olağan İl Kongresinde İl Başkanı seçilen Özgür Çelik, bugün Partililerin yoğun katılımıyla görevi devraldı .


Geçmiş dönem CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu,görevi Özgür Çelik’e devretti .

KAFTANCIOĞLU, CHP’NİN EN ÇALIŞKAN ÜYESİ OALCAĞIM …
Devir teslim töreninde konuşan Canan Kaftancıoğlu, yeni görevi için Özgür Çelik’i tebrik etti başarılar diledi .Kaftancıoğlu, bu bir bayrak yarışıdır altı yıldır sürdürmüş olduğum İl Başkanlığı görevimi yeni başkanımız Özgür Çelik’e devrediyorum .Bundan sonra CHP’nin en çalışkan üyesi olacağım dedi.

Kaftancıoğlu,Anadolu’da ki kız çocuklarına kitap ulaştırmak için Selçuk Şirin hocanın bir milyon kitap kampanyası vardı.Bende bugün Anadolu’da ki kız çocukları adına Özgür Başkanımıza taktim etmek isterim ifadesini kullandı..

ÖZGÜR ÇELİK’TEN ESKİ YÖNETİME TEŞEKKÜR

Canan Kaftancıoğlu ve yönetimine teşekkür ededen Çelik ise “sayın başkanımız Canan Kaftancıoğlu ve yönetimleri özverili bir şekilde ellerinden gelen bütün çabayı gösterdiler. CHP bugün neredeyse onu daha üst seviyesine taşıyacağız. CHP bayrağını yerel seçimlerde hemen hemen bütün belediyelere dikmeye çalışacağız. Ve bunu başaracağız. Tekrar söylüyorum Canan Kaftancıoğlu ve yönetimine teşekkür ediyorum, emeklileri için sağ olsun var olsunlar.” ifadelerini kullandı.

“HERKESE İHTİYACIMIZ VAR”

CHP’de kaybedenin olmadığını vurgulayan Çelik “CHP kongreden sonra hiç kaybeden yok herkes kazanandır. Herkes bizim yanımızdadır. Bu partide kırılmış, üzülmüş, yıpranmış, küskün kalmış bir kenarda kim varsa onların hepsini CHP’ye davet ediyorum. Gelin hep beraber çalışalım CHP’yle iktidara yürüyelim. Umutsuzluğu bırakalım. Bir seçim atlattık hayal kırıklığı yaşadık ama biz çalışacağız ve CHP’yi layık olduğu yere getireceğiz. Herkese ihtiyacımız var. Gencinden kadınına bu partiye emek vermiş herkese ihtiyacımız var.” dedi.

Başkan Özgür Çelik, Canan Kaftancıoğluna Sivas Hatıra ormanında TEMA Vakfından 10 adet fidan bağışladığını ifade etti..

HABER FOTO :NURAY YILMAZ

Galeri
📆 11 Ekim 2023 Çarşamba 18:49   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir