MENÜ ☰
Eksper Haber » Belediye, Kartal, Manşet, Siyaset, Toplum » CHP KARTAL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI CANER BOZ OLDU…
CHP KARTAL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI CANER BOZ OLDU…

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe gençlik kolları seçimleri bugün tamamlandı. Ağustos ayı olması gençlerin sandığa gitmelerini engellemedi. Cumhuriyet Halk Partisi Kartal gençliği bugün yeni Başkanlarını seçti.

CHP Kartal Gençlik Kolları seçimi sabahın erken saatlerinde başladı. Oy kullanma işlemi sürerken CHP Kartal İlçe Başkanı Mert Polat, CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Erdem Kara ve Kartal Belediyesi Başkan Vekili Olcay Özgön salona gelerek her iki adaya başarı dileklerini ilettiler.

Oy kullanma işleminin bitmesinin ardından her iki adayın destekçileri ve adaylar salona alınarak sayıma geçildi. Büyük bir olgunluk içerisinde geçen sayım işleminin sonucunda kazanan Caner Boz oldu. Beyaz liste ile yarışan Caner Boz 501 alırken, yeşil liste ile yarışan Uğurşah Yıldırım ise 270 oy aldı.

Sonuçların açıklanmasının ardından CHP Kartal Gençlik Kolları yeni Başkanı Caner Boz yaptığı teşekkür konuşmasında, kaybedeni olmayan bir seçim yaşadıklarını söyledi. Boz konuşmasında; “Kaybeden olmamıştır. Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Gençlik kolları olmuştur. Uğurşah kardeşimle her zaman yan yana olacağım. Kimseyi ayrıştırmayacağız, ötekileştirmeyeceğiz. İktidara gittiğimiz bu yolda, Kartal gençliğini İstanbul ve hatta Türkiye’de en güçlü ilçe yapmak için bu yola çıkıyoruz” ifadelerini kullandı.

📆 05 Ağustos 2024 Pazartesi 10:30   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HAVA DURUMU

İSTANBUL

RÖPORTAJLAR

ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

BAĞLANTILAR