MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » Kaymakam Abdullah Demir Kartallılara Veda Etti.
Kaymakam Abdullah Demir Kartallılara Veda Etti.

Son yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Denizli’nin Merkezefendi ilçe kaymakamlığına atanan Abdullah Demir, bugün Kartallılara veda etti.

Yaklaşık 5 yıldır Kartal Kaymakamlık görevini yürüten Abdullah Demir, son yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Denizli’nin Merkezefendi Kaymakamlığına atanmıştı. Kartal’da veda turlarını gerçekleştiren Abdullah Demir bugün Kaymakamlık binası önünden yeni görev yerine uğurlandı.

Kartallıların büyük sevgisini kazanan Kaymakam Abdullah Demir burada yaptığı konuşmada; “Duygusal olarak çok yoğunum. Kartal benim hayatımda en zor ayrıldığım yer. Birçok kez taşındım ama buraya duygusal olarak çok bağlandık. Çalışma ortamımız iyiydi. Herkesle huzur içinde çalıştık. Dünyanın en zor olaylarını burada yaşadık. Pandemi, seçimler, deprem felaketi. Sağ olsunlar ekip olarak hepsinin üstesinden geldik. Bu ilçenin bizde yeri hiçbir zaman değişmeyecek. Babamı burada görevdeyken kaybettim. Çok duygusal anılar biriktirdim yani. Sizlerin vasıtasıyla Allahaısmarladık Kartal diyorum” ifadelerini kullandı.

Kaymakamı uğurlama törenine Kartal Emniyet Müdürü Sinan Dallı, Kartal İlçe Müftüsü Mehmet Öztürk, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kıraç, Kaymakamlık çalışanları, Mahalle Muhtarları ve gazeteciler katıldı.

Galeri
📆 07 Eylül 2023 Perşembe 13:30   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir