MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » KENT KONSEYİNDEN KARTAL KAYMAKAMINA ZİYARET
KENT KONSEYİNDEN KARTAL KAYMAKAMINA ZİYARET

Kartal Kent Konseyi Başkanı Av. Türkan Kurtulmaz Öztürk başkanlığında yürütme Kurulu üyeleri ile Kartal’a yeni atanan Kaymakam Edip Çakıcı makamında ziyaret edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazet ‘de yayımlanan atama karalarına göre Edip Çakıcı İstanbul Kartal Kaymakamı olarak atandı. Sayın Çakıcı daha önce Konya Ereğli Kaymakamı olarak görev yapıyordu.

Kartal Kent Konseyi başkan ve yürütme kurulu üyeleri yeni mülkiye amirine hoş geldin diyerek, kendilerini tanıtıp, Kent konseyinin çalışmalarıyla ilgili açıklamada bulundu. Ayrıca 14 Ekim’de Kent Konseyi Eğitim Kurulu tarafından düzenlenen eğitim konulu panelin davetiyesi sunuldu.

Kaymakamlık ziyaretine Kent Konseyi Başkanı Av. Türkan Kurtulmaz Öztürk, yürütme kurulu üyelerinden Selim Akdoğan, Osman Ünal, Mustafa Öztop, Senem Kaya, Sabahat Oğuz Kara, Hüseyin perçin, Barış Korkmaz. Ali Söğüt ve Zafer Demir katıldı.

KAYMAKAM EDİP ÇAKICI KİMDİR?

Edip Çakıcı 1975 yılında Ordu’da dünyaya geldi. İlk, orta eğitimini Odu’da lise eğitimini ise Rize’de tamamladı.

Rize Sağlık Meslek Lisesinden mezun olduktan sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü tamamladı.

Mezuniyetin ardından Sağlık Bakanlığı’nda 1994-1998 yılları arasında memurluk görevinde bulundu.

Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumunda Ticaret Uzmanı olarak 1999-2004 yıllarında görev yaptı.

Kaymakamlık sınavını kazanarak 91. dönem Ordu İli Kaymakam Adayı olarak atandı

Edip Çakıcı Çorum-Dodurga ve Düzce-Yığılca İlçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu.

Edip Çakıcı 2006-2008 yılları arasında Dumlupınar Kaymakamı olarak görev yaptı. Otlukbeli Kaymakamı, Hakkâri Vali Yardımcısı, Şiran Kaymakamı,  Osmaneli Kaymakamı ve Tekkeköy Kaymakamı olarak görev yaptı.

Konya Ereğli Kaymakamı olarak görevlendirilen Edip Çakıcı Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararına göre İstanbul-Kartal Kaymakamı olarak atandı.

Edip Çakıcı evli ve iki çocuk babasıdır.  İyi derecede İngilizce bilmektedir.

📆 29 Eylül 2023 Cuma 11:38   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir