MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » MHP Tuzla İlçe Kongresini Tamamladı.
MHP Tuzla İlçe Kongresini Tamamladı.

MHP Tuzla İlçe Başkanlığı, 12’inci Olağan İlçe Kongresini Şifa Kültür Merkezinde gerçekleştirdi. Tek listeyle aday gösterilen mevcut İlçe Başkanı Aslan Ali Baş, yeniden ilçe başkanı seçildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Tuzla İlçe Başkanlığı 10 Ağustos 2023 Perşembe günü 12’inci Olağan İlçe Kongresini Şifa Mahallesi Kültür Merkezinde gerçekleştirdi.

Kongre, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşıyla başladı. Divan Başkanlığını, MHP MYK Üyesi Nevzat Ünlütürk, Başkan Yardımcılığını MHP İstanbul İl Yönetim Kurul Üyesi Tamer Çakıroğlu, Katip Üye İbrahim Doruk ve Hacı Ay, yaparken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, mesajı okundu.

Faaliyet ve Mali raporların okunması ve ibrası sonrası, ilçe Başkanı Aslan Ali Baş, kongrede yaptığı konuşmada  “Şimdi tekrar Bismillah deme zamanı. Bütün yaşanmışlıkları bir kenara bırakıp dirilme, ayağa kalkma zamanı. Yine beraber olacağız, birlikte davamıza hizmet edeceğiz. Her biriniz bizler için önemli ve değerlisiniz.” diyerek, teşkilat mensuplarına birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Kongreye, MHP MYK Üyesi Nevzat Ünlütürk, MHP İstanbul İl Yönetim Kurul Üyesi Tamer Çakıroğlu, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Talha Tayfur, BBP Tuzla İlçe Başkanı Cüneyt Şahin, Tuzla Ülkü Ocakları Başkanı Halit Yıldırım, MHP Tuzla Belediye Meclis Üyeleri Ferhat Altunkaynak, Volkan Beşiroğlu, MHP İstanbul Milletvekili Adayı Suat Altunkaynak, eski ilçe başkanları, mahalle muhtarları ve çok sayıda partili katıldı.

📆 11 Ağustos 2023 Cuma 15:55   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir