MENÜ ☰
Eksper Haber » Belediye, Kartal, Manşet, Toplum » MUAMMER ÇELEBİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
MUAMMER ÇELEBİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

MUAMMER ÇELEBİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
Muammer Çelebi Çalışmalarını Sürdürüyor


CHP Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Muammer Çelebi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çalışmalarına ara vermeden devam eden Çelebi ilk olarak Erzincan Refahiye Orçul Yöresi Dernek Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyelerini seçim ofisinde ağırladı. Çelebi burada yöre derneklerinin taleplerini dinledikten sonra yapmayı planladıklarını anlattı.


CHP Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Muammer Çelebi daha sonra DİSK Emekli-Sen Kartal şubesini ziyaret etti. Burada vatandaşların sorunlarını dinleyen Çelebi. Ekonomik ve sosyal sorunları dinleyip çözüm önerilerini aktardı.


MUHTARLARA ZİYARET
Çelebi kapı kapı dolaşıp seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Çalışma programı kapsamında Kartal’ın mahalle Muhtarlarınızda ziyaret eden Muammer Çelebi Kartal Çavuşoğlu mahallesi muhtarı Arif Koç’u,Yakacık Çarşı mahallesi muhtarı Senem Özdemir’i,Yakacık Yeni mahallesi muhtarı Paşa Akyıldız’ı,Uğur Mumcu mahallesi muhtarı Soner Eker’i,Karlıktepe mahallesi muhtarı Barış Korkmaz’ı,Cumhuriyet mahallesi muhtarı Gülcan Aydın’ı ziyaret etti.


HEP BİRLİKTE KARTAL İÇİN
Hep birlikte Kartal için sloganıyla yola çıkan CHP Kartal Belediye Başkan aday adayı Muammer Çelebi uzun yıllardır Kartal’da yaşayan, iş yeri burada olan ve burada yıllarca siyaset yapan biri olarak Kartal’ın sorunlarına vakıfım.


Amacımız daha güzel bir Kartal için hizmet etmek ve bu yolda hep beraber daha yaşanılır, daha modern ve adeta bir cazibe merkezi haline dönüşmüş bir Kent var etmektir.


Bu düsturla yola çıktım ve bu yolda dava arkadaşlarımla emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz dedi ve Kartallı komşularımız için sabahın erken saatlerinden itibaren sizler için SEÇİM KORDİNASYON MERKEZİMİZ hazır diyerek onları çaya,kahveye ve sohbetlerimize davet ediyoruz diyerek çağrıda bulundu.


Seçim irtibat bürosu adres: Karlıktepe mah.Spor Cad.Edebi sok. No:9 Kartal / İSTANBUL

Galeri
📆 21 Aralık 2023 Perşembe 10:59   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir