MENÜ ☰
Eksper Haber » Belediye, Manşet » ŞİLE BELEDİYESİ MAHALLE BULUŞMALARI’NIN YENİ ADRESİ KIZILCAKÖY
ŞİLE BELEDİYESİ MAHALLE BULUŞMALARI’NIN YENİ ADRESİ KIZILCAKÖY

“Şile’nin Geleceği için El Ele” mahalle buluşmaları devam ediyor. 

“Mahalle Buluşmaları” Kızılcaköy’de

Şile mahallelerinin ihtiyaçlarını ve taleplerini yerinde tespit edilip, halk ile bir araya gelinen buluşmalarda sıra Kızılcaköy’ün oldu. Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı’nın katılımıyla gerçekleşen buluşma etkinliğinde Şile Belediyesi tarafından planlanarak uygulamaya konulan çalışmalar hakkında bilgi verildi ve vatandaşların ilettiği önerilere kulak verildi.

“Siz Bizim İstediğimizi Yaptınız, Sıra Şimdi Bizde…”

17 Temmuz Çarşamba, 19.30’da Kızılcaköy Mahallesi’nde gerçekleşen  mahalle buluşmasında söz alan Belediye Başkanı Özgür Kabadayı: “Değerli Kızılcaköylüler, öncelikle sizlere teşekkür ediyoruz. Bizlere güvendiniz. Söz veriyoruz, bu güveni boşa çıkarmayacağız. Biz buraya gelirken ‘Şile’yi bilenler yönetsin. Bize inanın, bize güvenin.’ dedik. Siz bizim istediğimizi yaptınız. Şimdi sıra bizlerde…” dedi.

“Sayın Başkan İmamoğlu’nun da Desteği  ile Şile’de Yapılamayacak Hizmet Kalmayacak.”

Toplantıdaki konuşmasında Kızılcaköy’ün ya da Şile’deki başka bir yerleşim noktasının yaşadığı herhangi bir sorunun Şile Belediyesi’nin sorunu olduğunu belirten Başkanı Özgür Kabadayı; 31 Mart yerel seçim dönemi vaatlerinin zaten ortada olduğunu, Şile’de tıp merkezinin inşaatına başlanması için önümüzdeki hafta gerekli imzaların atılacağını ve asfalt serim çalışmalarının Şile merkezde başlatıldığını aktardı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da tam desteği ile bundan sonra Şile ilçesinde yapılamayacak hizmetin kalmayacağını söyleyen Başkan Kabadayı: “Artık şu sokak İBB’nin, bu sokak da ilçe belediyesinin diye bir ayrım yok! Bütün her yer bizim, bütün her yer sizin ve bütün her yere de Şile Belediyesi’nin hizmetleri ulaşacak. Sayın İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun da desteği ile Şile’de yapılamayacak hizmet kalmayacak! Buradan sizlere bunun sözünü veriyorum.” ifadelerine yer verdi.

📆 19 Temmuz 2024 Cuma 11:05   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir