MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » Süleyman Tarık Balyalı Başvurusu Yaptı
Süleyman Tarık Balyalı Başvurusu Yaptı

CHP PENDİK’TE İDDİALI ADAY

Yerel seçimlere sayılı günler kala belediye başkan aday adayları başvurularını parti teşkilatlarına yapmaya devam ediyor.

İBB CHP Grup Başkanvekili ve sözcüsü Süleyman Tarık Balyalı, CHP Pendik İlçe Örgütünde bugün belediye başkan aday adaylığını açıkladı. İlçe Başkanı Niyazi Güneri’ye başvuru dilekçesini sunan Balyalı, önümüzdeki günlerde projelerini açıklayacağı vurguladı. 1973 Pendik doğumlu olan Balyalı ile CHP iddialı bir çıkış yapmak istiyor.

Adaylık başvuru öncesinde bir konuşma gerçekleştiren CHP Pendik İlçe Başkanı Niyazi Güneri; “Yerel seçimlerden dolayı yoğun bir çalışma sürecine girdik. Hem ilçemiz hem de örgütümüz bu konuda çok heyecanlı. Ben aday adayı olan arkadaşlarıma başarılar diliyorum, yolları açık olsun. Ben inanıyorum ki aday adayı olan arkadaşlarımız adaylaşan arkadaşımızın etrafında partimizi iktidar yapacaktır. Pendik’te iktidar olmak için yolumuza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

SÜLEYMAN TARIK BALYALI; “TEK DÜŞÜNCEM PENDİK’İ KAZANMAK”
Daha sonra söz alan CHP Pendik Belediye Başkan Aday Adayı Balyalı; “Ben aday adaylık açıklamamı haftaya yapacağım. İBB’de grup başkan vekiliyim, oradaki çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Onun için adaylık açıklamamı ve projelerimi önümüzdeki hafta yapacağım. Şu an partimin açıkladığı takvime uygun bir şekilde dosyamı teslim ettim. Partim uygun görürse Belediye Başkanı Adayı olarak görev yapmak sonrasında ise Pendik halkı onay verirse Pendik Belediye Başkanı olarak hizmet vermek istiyorum. Benim aklımda sadece Pendik’i kazanmak var, bunun dışında bir şey düşünmüyorum. Bunun için Pendik halkının kantarına çıkmaya hazır durumdayım. Bunun için yeterli kabiliyete ve deneyime sahip olduğumu düşünüyorum. Süreç içerisinde bunu Pendik halkıyla paylaşacağım” dedi.

Konuşmaların ardından Süleyman Tarık Balyalı başvuru dilekçesini ilçe Başkanı Niyazi Güneri’ye teslim etti.

Galeri
📆 25 Kasım 2023 Cumartesi 18:30   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir