MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » Süleyman Turan, Belediye Başkan Adaylığımız Resmen Başlamıştır
Süleyman Turan, Belediye Başkan Adaylığımız Resmen Başlamıştır

İYİ PARTİ PENDİK’TE DEVİR TESLİM YAPILDI

İYİ Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan, koltuğunu Mithat Kabadayı’ya devretti.Bugünkü devir teslim törenine katılanlar genel başkan yardımcımız ve İstanbul milletvekilimiz Burak Akburak il başkanımız Yücel Coşkun, il başkan yardımcımız tolga ağaoğlu, birinci bölge teşkilat başkanımız Oğuzhan hasar Tuzla ilçe başkanımız Recep Karaot Tuzla belediye başkan adayımız Akın Gürkan Çekmeköy ilçe başkanımız dilaver koç, Sultanbeyli ilçe başkanımız Özkan Öztürk, ya eski il başkan yardımcımız Ethem Kurnaz ve yönetim kurulu üyelerimiz.İYİ Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan’ın Genel Başkan Meral Akşener tarafından belediye başkanı adayı olarak gösterilmesinin ardından ilçede devir teslim töreni yapıldı. Turan’ın yerine yeni ilçe başkanı Mithat Kabadayı oldu.

Bugün ilçe binasında yapılan törene İstanbul Milletvekili Burak Akburak, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun, İl Başkan Yardımcısı Tolga Ağaoğlu, Birinci Bölge Teşkilat Başkanı Oğuzhan Hasar, Tuzla İlçe Başkanı Recep Karaot, Tuzla Belediye Başkan Adayı Akın Gürkan, Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç, Sultanbeyli İlçe Başkanı Özkan Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

SÜLEYMAN TURAN; “BENİM İÇİN GURUR KAYNAĞI”

Devir teslim töreninde konuşan İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan; “5 yıl boyunca büyük bir özveriyle sürdürdüğüm ilçe başkanlığı görevini Genel Başkanımız Meral Akşener’in belediye başkan adayı olarak gösterilmem üzerine Mithat Kabadayı’ya bırakıyorum. Bundan sonra Pendik Belediyesi’ni İYİ Parti’ye kazandırmak için var gücümle çalışacağım. Türkiye’de İlk defa benim başkanlığımın açıklanması benim için büyük bir gurur kaynağıydı. Şimdi bunu başarıya ulaştırmak için dün olduğu gibi bundan sonrada çalışmalarımızı hızlandırarak devam ettireceğiz. Ben Mithat başkanımın her zaman yanında olacağım. Bana görev düştüğü her an arkadaşlarımın yanında olacağım” dedi.

YÜCEL COŞKUN; “SÜLEYMAN BAŞKAN ÖRNEK OLMUŞTUR”

Törende konuşan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun İse; “Pendik İlçe Teşkilatı örnek çalışmalara imza attı. Diğer ilçelerimize sürekli örnek gösterdiğiniz bir teşkilatımız olmuştur. Bunda başkanımız Süleyman Turan’ın katkısı büyüktür. Kendisi bu başarılı hizmetlerinden sonra Belediye Başkanlığını hak ediyor. Ben Pendik’i kazanacağımıza çok inanıyorum, Süleyman Başkanıma başkanlık çok yakışacaktır” dedi.Yeni ilçe başkanı olarak atanan Mithat Kabadayı ise yaptığı konuşmada, Süleyman Turan ile çok başarılı hizmetlere imza attıklarını vurgulayarak; “Şimdide Süleyman Turan’ı belediye başkanı yapmak için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

BURAK AKBURAK; “SÜLEYMAN TURAN BAŞKANLIĞI HAK EDİYOR”

Son olarak konuşan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Burak Akburak ise, Pendik’in kendi evi olduğunu vurgulayarak; “Ben burada doğup büyüdüm. Burasını kendi evim gibi görüyorum. İYİ Parti olarak kendi logomuz altında seçimlere gireceğiz. İyi belediyecilik anlayışı da birçok yerde göstereceğiz. Süleyman Turan, Pendik’in sorunlarını çözmek için çok çaba sarf etti. Pendik’in bütün sokaklarında onun izlerini görmek mümkündür. İlçe başkanı olduğu dönemde bile Pendik için çok güzel işlere imza attı. Birçok insanımızın sorunlarını çözdü ve çözmeye devam ediyor. Onun için belediye başkanlığını en çok hak ediyor. Kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum” dedi.Konuşmaların ardından Süleyman Turan görevini yeni ilçe başkanı olan Mithat Kabadayı’ya bıraktı. Karşılıklı hediyelerin takdimlerinin ardından program son buldu.

Galeri
📆 25 Kasım 2023 Cumartesi 20:14   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir