MENÜ ☰
Eksper Haber » Kartal, Manşet, Siyaset, Toplum » ZEKİ KARAİSMAİLOĞLU ADAYLIĞINI AÇIKLADI.
ZEKİ KARAİSMAİLOĞLU ADAYLIĞINI AÇIKLADI.

Kartal Trabzonlular Derneği Başkanı Zeki Karaismailoğlu Ak Parti Kartal Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

Kartal Trabzonlular Derneği yönetimi tarafından düzenlenen programın bugün misafirleri Kartal Kültür Kardeşliği Platformunun üyeleriydi.

Kahvaltı programına Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu ve yönetim kurulu üyeleri de katıldılar.

İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu yaptığı konuşmada davetlerinden dolayı dernek üyelerine teşekkürlerini sunduktan sonra Kartal’da ve İstanbul’da Belediye başkanlıklarını kazanacaklarını ve Ak Belediyeciliği tekrar milletin hizmetine sunacaklarını ifade ederek,Filistindeki soykırımı lanetliyerek İsrail mallarını boykot için herkese çağrıda bulundu.

Kültür Kardeşliği Platformu Başkanı Ömer İçmeli’de Filistinde şehit edilenler için saygı duruşunda bulunulmasının ardından,bu platformun içinde yer alanlar derneklerde çeşitli siyasi görüşlerin olduğu onun için başkan adaylıkları konusunda taraf olamayacaklarını belirterek ,içimizden aday olan arkadaşalarımıza başarılar dileyerek tarafsızlıklarını ortaya koydu.

Kartal Karadenizliler Dernek Başkanı ve aynı zamanda Ak Parti Kartal İlçe Siyasi ve Hukuk İşler Başkanı olan Zeki Karaismailoğlu söz alarak aday adaylığını açıklayarak,Kartal’a hizmet için hazır olduğunu,halkın ve bölgenin ihtiyaçlarını iyi bildiğini ve bunları çözebilecek irade ve güçte olduğunu ifade ederek,Genel Merkez Yönetimi eğer şahsıma bu görevi tevdi ederse,Kartal’ı kazanıp bana güvenenleri mahçup etmeyeceğime burada söz veriyorum diyerek,tarafsızlığını ifade eden Platform üyelerinden dualarını talep etti.

Daha sonra söz alan Aydın Yavuz’da aday adaylığını bir hafta önce açıklamıştı.Burada kendini platform üyelerine tanıtarak,hakkımızda hayırlısı olsun diyerek aday aday olacak herkese başarılar diledi.

Galeri
📆 13 Kasım 2023 Pazartesi 11:12   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir