MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet » “Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Örgütü Toplandı “
“Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Örgütü Toplandı “

CHP KARTAL İLÇE ÖRGÜTÜ EFENDİ ARGUNŞAH,BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI YAPTI

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanlığı uzun süren pandemi nedeniyle gerçekleşmeyen örgüt toplantısını yaptı. Bülent Ecevit Kültür Merkezinde gerçekleşen toplantı ,bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı .CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah’ın açılış konuşması ile devam eden örgüt toplantısının geri kalan akışı basına kapalı olarak devam etti .

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Örgüt Toplantısı Bülent Ecevit Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Toplantıda parti içi ve güncel konular değerlendirildi.
Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah ,Cumhuriyet Halk Partisi adına ilçede yapılan ve yapılacak olan etkinlikler ilgili bilgi verdi. Başkan Argunşah , parti içi eleştirileri kırıcı ve ayrıştırıcı olmaması koşulu ile her zaman partiye güç vereceğini söyledi. Argunşah,”Başarılı olmak için mutlaka birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Yıllardır bir tek Cumhuriyet Halk Partisi ayakta kalmıştır. Türkiye, her geçen gün daha çok CHP’ye ihtiyaç duymaktadır” diye konuştu. Konuşmaların sonunda Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, Örgüt Toplantısına katılan katılımcıların sorularını yanıtladı.


“PARTİLİ ÜYELER GENİŞ KATILIM SAĞLADI”

Pandemi nedeniyle ertelenen Örgüt toplantısına,CHP Partili Üyeler geniş katılım sağladı. Toplantıya,Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yanısıra, CHP İstanbul İl Başkan yardımcılarından Özgür Nas ve Tuncay Toptaş Kartal belediye Başkan yardımcıları, CHP Kartal Belediye Meclis Üyeleri ,CHP geçmiş dönem Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, Erdal Kıskanç, CHP Kartal ilçe Yönetimi ,Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, CHP Mahale birim temsilcileri ,Partili Üyeler katıldı .

HABER FOTO:NURAY YILMAZ


Galeri
📆 15 Ekim 2021 Cuma 23:46   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir