MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet » “1750 Kiloluk Kurban Bağışı”
“1750 Kiloluk Kurban Bağışı”

1750 Kg Lık (Pehlivan)kurbanlık hayırsever tarafından ,300 ihtiyaç sahibi Alile için satın alındı.


Kurban bayramına sayılı günler kaldı ve kurban satış noktalarıda hızlandı.Tuzla Aydınlı satış bölgesinde bulunan 1750 kilogramlık Pehlivan isimli büyük baş kurbanlık ,ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hayır sever tarafından satın alındı.

15 Temmuz gazisi olan Uğur Kemal Suksan isimli hayırsever iş adamı tarafından satın alınan Kurbanlık Tuzla Aydınlı Kurban Satış Noktasında tutuluyor.Satın alınan Kurban Anadolu Et Tavuk pazarında kesimi gerçekleşecek ve her eve 5 kilo olmak üzere ulaştırılacak.

Bağışla ilgili bilgileri Hayır sever İş adamı Uğur Kemal Suksan’ın arkadaşı olan Atakan Benzer’den aldık.Benzer bizlere Hayır sever Vatandaşın her 6 ayda bir böyle Sosyal sorumluluk projelerinin içerisinde yer aldığını ve bunu gönülden isteyerek yaptığını dile getirdi .

15 Temmuz Gazisi olduğunu dile getiren Benzer satın aldığı Kurbanlığı yine güvenilir olan Anadolu Et,Tavuk pazarında kesim yapılacağı ve burada her aileye 5 kilo olmak üzere dağıtım yapılacağını sözlerine ekledi .Daha çok Şile Bölgesinde olan köylere ve ihtiyaç sahiplerine verileceğini ifade etti.

“PEHLİVAN 1750 KİLO “

Pehlivan kurbanlığı besleyen Kurban Satıcısı Tuzla Aydınlı Pazarındaki en büyük baş kurbanlık olduğunu söyledi ve güvenilir olarak garanti veriyoruz ,bir yıl işimiz kurbanlımları beslemek ve en güvenilir şekilde alıcıya ulaştırmaktır dedi.Hayırsever İş adamı tarafından alınan Pehlivan isimli Kurbanlığın tam 1750 kilo garam olduğunu belirtti.

“HER EVE BEŞ KİLO ET VE KIYMA “

Satın alınan kurbanlığın kesimini üstlenen Anadolu Et ve Tavuk Pazarı sahibi Necdet Bey her kurban bayramında, kurbanlıkları hazırlama konusunda işimizi yaparız bu yıl kilo anlamında hazırlayacağımız en büyük Baş Kurbanlık diyebiliriz Pehlivanı,Anadolu Et ve Tavuk Pazarı olarak en güvenilir ve hijyene önem vererek kurbanımızı kesip hazırlıyoruz ,güvenilirliğimiz işime olan saygımızdan gelmektedir ifadelerini kullandı.

eksperhaber gazetesi ve özdehabergazetesi olarak ,Hayır sever İş adamı Uğur Kemal Suksan’a ihtiyaç sahipleri adına teşekkür ediyoruz.Allah kabul etsin

Haber Foto;Nuray Yılmaz


Galeri
📆 05 Ağustos 2019 Pazartesi 22:58   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir