MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet » “Güzelliğin Adresi,Cansu Beauty Kartal’da Açıldı”
“Güzelliğin Adresi,Cansu Beauty Kartal’da Açıldı”

Kartal’a yeni güzellik merkezi


Kartal’da güzelliğine ve bakımına önem verenler için yeni adres olma hedefiyle yola çıkan ‘Cansu Beauty’, kapılarını görkemli bir törenle açtı.


Epilasyondan cilt bakımına kadar güzellik ve bakım denince akla gelen pek çok alanda deneyimli kadrosu, son teknolojik cihazları ve Sağlık Bakanlığı onaylı ürünlerle hizmet verecek olan “Cansu Beauty”güzellik merkezi Kaymakamlık binası karşısında hizmete açıldı.
Belediye Başkan Yardımcısı Adem Uçar, STK temsilcileri ve çok sayıda bayanın da katıldığı “Cansu Beauty” sahibi Cansu Timuroğlu, güzelliğine güzellik katmayı hedefleyen bayanlar için çok ferah ve hijyenik bir mekan hazırladıklarını ifade etti.

Müşterilerine sağlıklı bir güzellik vaat ettiklerini dile getiren Cansu Timuroğlu, merkezde kalıcı makyaj, cilt bakımı ve zayıflama işlemleri gerçekleştirildiğini, kendine ve ekibine güvendiğini dile getirerek “Bayanlarımıza çok özel hizmetler sunmak, açtığımız merkezimiz sürekli bir gelişim içerisindedir. Merkezimizde bayanlarımızın taleplerini analiz ediyor, yenilikçi yöntemlerle uygulamalarımızı gerçekleştiriyoruz. Hizmet anlayışımızdan ötürü olumlu geri dönüşler alıyoruz”dedi.

Galeri
📆 30 Aralık 2021 Perşembe 13:58   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir