MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet, Spor, Toplum » 2020 yılının ilk Kanyon Yürüyüşü
2020 yılının ilk Kanyon Yürüyüşü

Fethiye Zirve Dağcılık Doğa Sporları Kulübü Fethiye nin sıcaklarından Karadağ kanyonunda serinledi

Zirve Dağcılık üyeleri bu hafta sonu aşırı sıcaklardan dolayı Seydikemer de bulunan KARADAĞ Kanyonuna  Doğa yürüyüşü organize etti. 1.5 Km gidiş 1.5 Km dönüş uzunluğundaki zor olan parkurda yürüyen Zirve Dağcılık sporcuları  Yürüyüş esnasında Karadağın karlı buz gibi sularından oluşan küçük şelale havuzlarında yüzerek serinledi.

Yasakların esnetilmesiyle birlikte  Doğa Yürüyüşlerin başlaması ve  2020 yılının ilk Kanyon Yürüyüşü olması nedeni ile Fethiye de yaşanan aşırı sıcaklardan soğuk su ve Kanyon Yürüyüşünün ilkini güzel doğası ve karlı buz gibi suları içinde jakuzi havuzları bulunan KARADAĞ Kanyonuna gerçekleştiren Zirve Dağcılık Fethiye üyeleri Zor olan parkur boyunca hem eğlendi hem serinledi yürüyüş sonunda ise 15 metre yüksekliği bulunan şelalede altında serinleyerek 40 derece sıcaklık olan  Fethiye de olmamanın tadını çıkardılar.

Fethiye Zirve Dağcılık Yönetimi her yıl olduğu gibi Aşırı sıcaklıkların devam etmesi halinde Muğla bölgesinde bulunan soğuk su kanyon yürüyüşlerinin devam edeceği bilgisini üyelerine verdi.

Fethiye Zirve Dağcılık Doğa Sporları

Galeri
📆 07 Temmuz 2020 Salı 11:16   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir