MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Belediye, beşiktaş belediyesi, GÜNDEM, Manşet » 2022’ye Edis ve Ozan Doğulu Konserleriyle Merhaba Dedik!
2022’ye Edis ve Ozan Doğulu Konserleriyle Merhaba Dedik!

Beşiktaş’ta yeni yıl coşkusu Edis ve Ozan Doğulu konserleriyle doyasıya yaşandı…Eklenme Tarihi: 03 Ocak 2022 Pazartesi
Belediyemiz, Getir, Akmerkez ve +1 katkılarıyla 31 Aralık Cuma günü Barbaros Meydanı’nda Yılbaşı Konseri düzenledi. Tüm İstanbullular ve Beşiktaşlılar, Edis ve Ozan Doğulu konserleriyle 2022 yılına çoşkuyla merhaba dedi.

Kutlama etkinlikleri saat 18.00’de Barbaros Meydanı’ndaki yılbaşı korteji ve DJ performansıyla başladı. Yılbaşı konserimiz Ozan Doğulu’nun DJ performansı ile devam etti. Saatler 23.00’ü gösterdiğinde ise Şarkıcı Edis sahneye çıktı. Sevilen şarkılarını konser alanını dolduran binlerce vatandaşımız için seslendiren Edis, yeni yıla saniyeler kala geri sayımı başlattı. 10’dan geriye doğru sayan binlerce vatandaşımız Edis’in şarkıları eşliğinde 2022’ye coşkuyla girdi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yeni yıl ile ilgili olarak sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer verdi: “Yılbaşı kutlamalarımız DJ performanslarımızla başladı. Yeni yıl heyecanımızı Edis ve Ozan Doğulu konserimizle binlerce İstanbulluyla paylaştık. 2022 yılının sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, yeni yılınızı kutluyorum.”

📆 07 Ocak 2022 Cuma 16:27   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir