MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » ŞİLE’DE RAMAZAN BEREKETİ
ŞİLE’DE RAMAZAN BEREKETİ

Kamu Protokolü Şile Belediyesi’nin Verdiği İftarda Buluştu
Şile Kamu Protokolü, Şile Belediyesi tarafından düzenlenen iftarda buluştu. Şile Belediyesi Nikah Sarayı’nda düzenlenen iftar programa kamu kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları ve STK temsilcileri katılım sağladı. Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı iftar sonrası yaptığı konuşmada, Ramazan ayının iyiliği, merhameti, paylaşmayı ve bereketi artırdığını belirtti. 

Şile’de Ramazan Programlarının İlk Konuğu Halil Necipoğlu Oldu
Şile Belediyesi, Ramazan Etkinlikleri kapsamında ilk programını Halil Necipoğlu ile Ramazan İlahileri dinletisiyle gerçekleştirdi. Şile Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, kamu kurum amirleri, siyasi parti ve çeşitli STK temsilcileriyle çok sayıda sanatsever katıldı.
Birbirinden güzel ilahileri ve tasavvuf musikisi eserlerini seslendiren Halil Necipoğlu, büyük beğeni ile izlendi. 

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Etkinlikler Ramazan Ayı Boyunca Devam Edecek.’’
İftar sonrası Şile Kültür Merkezinde düzenlenen “Halil Necipoğlu İle Ramazan İlahileri Programı”nda sahne alan Halil Necipoğlu, kendine has yorumuyla çeşitli makamlardaki Ramazan ilahileri eserlerini yorumladı ve seslendirdiği tasavvuf müziği eserleri büyük beğeni kazandı. Konser sonrası Halil Necipoğlu’nun eserlerini ve çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, ‘’Ramazan-ı Şerif ruhunu daha farklı hissederek yaşadığımız bu etkinlikler Ramazan ayı boyunca devam edecek” dedi.

📆 21 Nisan 2022 Perşembe 15:28   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir