MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “Hemşerilerinden Burak Akburak’a Tam Destek “
“Hemşerilerinden Burak Akburak’a Tam Destek “

“KARTAL KARADENİZ PLATFORMU VE GİRESUNLULAR DERNEĞİ BURAK AKBURAK’I AĞIRLADI”

10 Mayıs Çarşamba akşamı Aydos Balo davet salonun da yapılan yemekli davete katılan İYİ Parti İstanbul 1.Bölge Milletvekili adayı Burak Akburak katıldı…

Karadenizliler Federasyonu ve Giresunlular Derneğinin düzenlediği yemekli davette Burak Akburak’a ilgi büyüktü…

Kalabalık bir davetli eşliğinde gerçekleşen toplantıda yöresel folklor ekibi konuklara güzel dakikalar yaşattı..Gençler Burak Akburak’ı kapıda havai fişeklerle karşıladı.

İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Av.İbrahim Yıldırım Ateşin de katıldığı toplantıda Akburak kısa bir konuşma yaptı ve yaklaşan seçimlerin önemine değindi…

Akburak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ülkeye umut olduğunu söyledi.

Gittikleri her yerde vatandaşın teveccühüne layık olmaya çalıştıklarını ifade eden Akburak, “İYİ Parti rozetimizi gören gençler, arkadaşlar yanımıza geliyorlar, ‘Biz de sizleyiz.’ diyorlar. Selam vermeyenler yanımızdalar, korkanlar yanımızdalar, sokaklar doluyor, meydanlar doluyor. Bu neyin habercisi? İktidarın habercisi” diye konuştu.

Akburak, her alanda liyakatli kadrolara sahip olduklarını vurgulayarak, “Bu ülkeyi yönetecek insan kaynağımız mevcut, projelerimiz hazır” ifadesini kullandı.

Seçimlere 4 gün kaldığını anımsatan Akburak, şunları kaydetti:

“O çocuklarımız, annelerimiz, bu ülkeyi terk etmek isteyen doktorlarımız, gençlerimiz, hiçbiri merak etmesin, emeklilerimiz merak etmesin, asgari ücretin altında hiçbir emeklimizin maaşını bırakmayacağız, söz veriyoruz. Bir emekli çocuğuna, toruna oyuncak almak ister, 45 yaşındaki oğluna harçlık vermek ister mi? Bu ülkeyi buna getirdiler. Allah’ın izniyle hepsinden milletimizi kurutacağız, çünkü bizim liderimiz var, Genel Başkanımız var, kadrolarımız var. Allah’ın izniyle 4 gün sonra iktidardayız ifadesini kullandı.

Burak Akburak,gecede emeği geçen herkese teşekkür etti.

Galeri
📆 11 Mayıs 2023 Perşembe 00:14   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir