MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “Güzelliğinize güzellik Katan Mekan ,(MY)Share Beauty “
“Güzelliğinize güzellik Katan Mekan ,(MY)Share Beauty “

Malum yaz aylarını geride bıraktık. Yazın güneş, deniz, tatiller, gezmeler derken bedenimiz kadar cildimiz de bir hayli yorgun düşüyor. Kimi zaman bizler cildin yorulduğunu, nemini kaybettiğini, canlılığını yitirdiğini anlamıyor olsak bile doğru uzman gözlerden bu asla kaçmıyor. Hal böyle olunca da yazın yorgunluğunu geride bırakıp sonbahara mis gibi, tertemiz, ölü hücrelerden arınmış, nemi tekrar hatta fazlasıyla yerine konmuş, cildinizin yağ dengesi düzene sokulmuş olsun istiyorsanız tüm bunlar hatta fazlası için Kartal Fahri Korutürk Cad.Karlıktepe mah.No :49 adresinde sizleri bekliyor.Üstelik Share Beauty ‘de sadece cilt bakımı gibi hizmetler bulunmuyor .

İşletme sahibi Kader hanım kaliteli ürünlerle müşterinin talebine tam karşılık verebilmek olduğunun altını ısrarla çizdi .Dünya kadınsız ,Kadın Bakımsız olmaz ben herkesi bekliyorum ifadesini kullandı.

AÇIK ADRES :Fahri Korutürk Cad.Karlıktepe mah.No:49 .

GÜZELLİK MERKEZİ VE KUAFÖR ..

Bu Nezih mekanda neler var ..

KİŞİSEL BAKIM

Kaş kontür, dudak renklendirme, Sindrella cilt bakımı ve tüm vücut masaj içeren gelin hazırlık paketi ile özel gününüze profesyonel bakımla hazırlanın, güzelliğinize güzellik katın.

KUAFÖR HİZMETİ ..

Yıkama ,Fön ,Kırık fön ,Dip Boya ,Dip boya (bitkisel ) ,Komple boya ,Dip açma boyama ,Kesim ,Kesim fön ,Maşa ,El Ayak bakım ,Topuz ..

ℹ Detaylı bilgi için;0216 389 05 24

Galeri
📆 31 Temmuz 2023 Pazartesi 16:19   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir