MENÜ ☰
Eksper Haber » Belediye, Kartal, Manşet, Toplum » 30 Yılın İmar sorunu bugün bitti…
30 Yılın İmar sorunu bugün bitti…

Kartal Belediyesi 8. Dönem 2. Oturumunu , Başkan Gökhan Yüksel Başkanlığında yaptı.


Kartal’ın yıllardır beklenen en büyük sorunu olan Kartal Merkez S1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12 Planları en sonunda Kartal Belediye Meclisinden geçti .
Toplantıda,Kartal Merkez Bölgeleri İmar Planları Kartal Belediye Meclisinden Millet Ittifakı ve Cumhur ittifakının oyları ile geçti.


BAŞKAN YÜKSEL
Yaklaşık 30 yıldır çözülemeyen bu büyük sorunun bizim dönemimizde çözülmesi bizleri mutlu etti. Bu gün burada alınacak olunan kararlar neticesinde Kartal’ımızda hızlı bir değişim yaşanacağını hep beraber göreceğiz ve Kartalımızda daha modern ve Kartal halkının menfaatine yapılacak olan yeni yerleşim alanlarının startı en kısa sürede verielecek.


BAYRAM ALİ DASTAN
Alınacak olan bu kararların bu aşamaya gelmesinde canla başla çalışan ekibime ve Meclis Üyesi arkadaşlarıma teşekkürler ediyorum…


Başkan Gökhan Yüksel’in büyük önem verdiği ve yönettiği bugünkü Meclis toplantısının Şubat ayı 2.Oturumda geçen Kartal Merkez Planları:
Topselvi, Yunus, Yalı
Cumhuriyet, Çavuşoğlu
Kordonboyu, Esentepe
Soğanlık mahalleleri dahil 260 hektarlık alanı kapsıyor.


Çevre ve şehircilik bakanlığının yapacağı Millet bahçesi ve Kartal’daki kentsel dönüşümle birlikte Kartal büyük bir değişime hazırlanıyor.
Kartal Meclisinden geçen kararın IBB’den de kısa bir zamanda geçmesiyle Kartal ‘da büyük dönüşüme start verilmiş olacak.


Kartal için hayırlı olması dileklerimizle

Galeri
📆 04 Şubat 2021 Perşembe 20:16   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir