MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Kartal, Manşet » Başkan Gökhan Yüksel, Yerel medya Temsilcileri İle Biraraya Geldi
Başkan Gökhan Yüksel, Yerel medya Temsilcileri İle Biraraya Geldi

İstanbul Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel Kartal’daki yerel gazete, ajans ve televizyon temsilcileri ile bir araya geldi.

Yüksel,kendisine yöneltilen her türlü soruya açık yüreklilikle cevap verirken 6 aylık görev sürelerinde yaptıkları hizmetleri de gazetecilere anlattı.
Kartal basını ile kahvaltıda bir araya gelen belediye Başkanı Gökhan Yüksel gazeteciler tarafından kendisine yöneltilen sorulara veKartal’la ilgili iddialara açık açık cevap verdi.
Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında belediye olarak yapmak istedikleri ve Kartal halkının yararına olan projelerini anlattı.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Kartal’a dair yaptıklarımız 31 Mart ve 23 Haziran seçimleri yapıldığı süre zarfında hem hizmet etmeye hem de sahada olmaya gayret ettik. Göreve geldiğimiz ilk günde itibaren Kartal halkı ile iletişim noktasında görülebilir, erişebilir olmak bakımından sahada olmaya gayret gösterdik. Her mahallede iftar sofralarında komşularımız ile buluştuk. 20 mahalleye de gitmeye gayret gösterdim. Komşularımız ile buluşma gayreti içinde olduk. Yine akabinde yaz dönemi geldiğinden dolayı çocuklarımızın karne heyecanını paylaşmaya çalıştık” ,Kartalın 20 mahallesinde mahallemi dinliyorum sloganıyla mahalle sakinlerimizle biraraya geldik.Mahalle sakinlerinin sorunlarını ve çözüm önerilerini dikkate alarak onlarında söz haklarının olması gerektiğini ve görüşlerine önem verdiğimzi anlattık.Bu anlamada mahalle sakinlerimizi dinlemeye devam edeceğiz ifadelerini kullandı..

“CUMHURIYET HALK PARTİSİNE YAKIŞIR BİR SEÇİM OLACAĞINA İNANCIM TAM.”

Basın toplantısında Başkan Gökhan Yüksel gazetecilerin sorunlarına içtenlikle cevaplar verdi.

Yüksel İlçe kongre takvimi ve nasıl bir ilçe Başkanı düşünüyorsunuz ?sorusuna ,İlçe seçimleri olacak ,mevcut ilçe Başkanımız Muammer Çelebi ,değerli ve kıymetli biri ,tabiki seçimler olacaktır ve bir yarışa girilecektir seçimler saygı ve sevgi çerçevesinde tamamlanacak ,Cumhuriyet Halk partisine yakışanda budur dedi.

“BASIN TOPLANTISINA TAM KADRO KATILDILAR”

Kartal’da bulunan Greand Mira Otelde gerçekleşen Basın toplantısına ,Kartal belediye Başkan yardımcıları tam kadro katıldılar.

Toplantıya, Kartal belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal belediye Başkan yardımcılarundan M.Oktay Aksu, İmam Aydın,Adem Uçar, Hüseyin Tozkoparan, Bayram Ali Bastan, Cengiz Türkmen, Kartal Belediyesi basın yayın müdürü Hüseyin Güler,Kartal belediyesi Sosyal medya Müdürü Umut Develi,Kartal belediyesi Basın yayın sorumluları,Kartal gazeteciler derneği başkanı Selim Akdoğan ve yönetim kurulu üyeleri, Kartal yerel basın temsilcileri, İsgad başkanı Aytekin Yaşar ,Etik medya derneği temsilcileri katıldı…

Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in kahvaltılı basın toplantısı basın mensuplarıyla topluca fotoğraf çektirilerek son buldu.

HABER FOTO:NURAY YILMAZ

Galeri
📆 28 Kasım 2019 Perşembe 21:45   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir