MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » BİNALİ AYDIN İLE ÖZEL RÖPORTAJ.”KARTAL SPOR YÜKSELİŞTE “
BİNALİ AYDIN İLE ÖZEL RÖPORTAJ.”KARTAL SPOR YÜKSELİŞTE “

NURAY YILMAZ;Bu ayki sayımızda 2 ay önce Kartal spor Kulübü Başkanı Binali Aydın ile bir röportaj gerçekleştirdik. Sayın AYDIN’ a verdiği bilgiler ve samimi yorumlar için teşekkür ediyoruz.

1- NURAY YILMAZ ;Binali bey bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz öncelikle röportajımıza sizi kısaca tanıyarak ve şu anki görevinizden bahsederek başlamak istiyorum ,Binali Aydın kimdir ?

BİNALİ AYDIN;Merhaba bende ziyaretiniz için ve bize bu fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum, Ben Binali Aydın ,Ticaretle uğraşıyorum şu anfa ise Kartal Spor Kulübü başkanıyım.

2-NURAY YILMAZ ;Kartalspor Kulübü olarak Nasıl bir gelecek öngörüyor ve bu gelecekte nerede yer alacak ?

BİNALİ AYDIN;Öncelik olarak hedefimiz ,Kartal spor Kulübü olarak amacımız Kartal Sporu özlenen günlerine ve kalitesine kavuşturmak.Karta’lı seviyorum, Kartalsporu seviyorum Kartal spor önemli futbolcular yetiştirmiş ve kıskanılan bir kulüptür .Kartalspor Kulübü bir markadır,marka olan Kulübüzümü en üst düzey seviyeye yükseltmek en büyük arzumuzdur.2011 yılında Kartal Spor Kulübü başkanlığı görevinde bulundum, o dönemki yönetim kurulu üyelerimizle birlikte fedakarca çalıştık ve Kulübü en güzel şekilde bıraktık.Ben umuyorumki önümüzdeki günlerde Kartal Spor Kulübü hakettiği yerlere gelecek.

BİNALİ AYDIN ;2 aylık bir süredir görevdesiniz Kartalspor Kulubü olarak değişen hizmet yapınız ile genişleyen kurumsal ve bireysel hizmetleriniz hakkında bilgi verir misiniz ?

3-NURAY YILMAZ ;2 aylık bir süredir görevdesiniz görev süresince yapmış olduklarınızdan kısaca bahsedebilirmisiniz?

BİNALİ AYDIN ;2 ay sürecinde 35 öğrenci sayımızı 250 yaptık ,şu anda 250 öğrencimiz bulunmakta ,değerli hocalarımız var ,göreve geldiğimizde alt yapımız yokken şimdi alt yapıyı tamamladık. 16 takımımız mevcut ve bu 16 Takımımız Cumartesi günü Türkiye şampiyonasına katılacaklar ..Bulgaristandan gelen misafirlerimizi burada ağırladık,Cumhuriyet etkinliği gerçekleştirdik.2 ay sürede güzel şeyler yaptık Kartal Spor olarak hedeflerimiz büyük ..

4- NURAY YILMAZ ;Kartalsporun küme düşmesini neye bağlıyorsunuz ,sebebi gerçekten Kulübün borçlarımı?

BİNALİ AYDIN;Küme Düşmesine neden olan sebepler var mutlaka ,ama biz onların neden olduğu sebepleri biliyoruz geçmişe değil Kartalsporun geleceğine bakıyoruz bundan sonraki süreçte neden küme düştük değil nasıl Kartalsporu güzel günlere kavuşturacağıza bakıcaz..Yolumuza devam ediyoruz..

5-NURAY YILMAZ;Kartal Stadıyla ilgili düşünceleriniz nedir ?Yapılacak olan maçlar ve Futbolcuların çalışmaları nerede yürütülüyor ?

BİNALİ AYDIN;Kartal Stadının yıkılması bizi mutlu etmedi tabiki ,Kartal Stadının yerinin aynı yere yapılmasını isterdim ,tabiki bu mümkün mü bilemiyorum, çalışmalarımızı Bulvar Kulübü stadında gerçekleştiriyoruz. Umuyorumki ilerdeki günlerde yeni Stadımıza kavuşacağız ..

6-NURAY YILMAZ ;Binali bey son olarak söylemek istediğiniz birşey varmı?

BİNALİ APAYDIN ;Kartalspor hepimizin bizim evimiz ,bizi kolay şeyler beklemiyor bununda bilincindeyiz ,ben ve yönetim kurulu üyelerim bu zorlu yolculukta elimizden gelenin en iyisini yaparak Kartal Sporu özlenen eski günlere kavuşturacağız ,ziyaretiniz için teşekkür ediyorum başarılar diliyorum…

7-NURAY YILMAZ ;Bizde size vermiş olduğunuz bilgiler için okuyucularımız adına teşekkür ederiz. Size ve yönetim kurulu üyelerinize başarılar dileriz…

HABER FOTO ;NURAY YILMAZ

Galeri
📆 28 Kasım 2019 Perşembe 23:16   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir