MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “CHP KARTAL GENÇLİĞİNDE BİRLİK DÖNEMİ”
“CHP KARTAL GENÇLİĞİNDE BİRLİK DÖNEMİ”

CHP ‘li genç adaylardan aynı gün adaylık açıklaması .

Cumhuriyet Halk partisi Kartal ilçe gençlik kolları Başkanlığı için aday olan, Sibel Yiğit, Uğur Güzel, Berkant Sabancı, CHP ”li partililerin katılımıyla adaylıklarını açıkladılar.

Cumhuriyet Halk partisi Kartal ilçe gençlik kolları kongre sürecine bir hafta kala adaylar kendilerini anlattılar .Adaylık açıklamalarını aynı günde yapan Sibel Yiğit, Uğur Güzel ve Berkant Sabancı, tek tek kürsüye gelerek partili genç üyeler ve partililere kendilerini ve projelerini anlattılar.

Cumhuriyet Halk partisi Kartal ilçe Başkanlığında gerçekleşen adaylık açıklamaları partili üyelerin geniş katılımıyla yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile başlayan program ,mevcut CHP Kartal ilçe gençlik kolları Başkanı Beytullah Yılmaz’ın açılış konuşması ile devam etti. CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah söz alarak genç adaylara başarı diledi.Argunşah birleşmeleri konusunda kendileriyle görüştüm ,bir gençlik kolları başkanımız olsun diğer adaylarımıza ilde ve genel başkanlıkta görevler için önlerini açalım dedim .Benim umudum gençlikte eğer birleşme olmuyorsada kendi özgür iradeleriyle yarışa girsinler ,ben bir taraf olmayacağım bunu kendilerine ifade ettim şeklinde konuştu.

“Adaylar Elazığ’ı unutmadılar”

Üç genç siyasetçi ve gençlik kolları Başkan adayları Elazığ’da meydana gelen depremde yaşamını yitiren vatandaşları ve yaralı vatandaşları anarak sözlerine başladılar .

“Adaylar tek tek kendilerini anlattı”

Adaylardan genç kadın siyasetçi Sibel Yiğit ilk sözü alarak partili gençlere seslendi, daha sonra Uğur Güzel ve ardından Berkant Sabancı Partili genç üyelere kendilerini anlattılar .Birlik ve beraberlik vurgusu yapan genç adaylar 2 şubat günü burada kim kazanırsa kazansın kol kola çıkıp CHP’nin hedefleri doğrultusunda mücadelelerine devam edecekleri mesajı verdiler.

“Adaylık açıklamasına yöneticilerde katıldı”

Adaylık açıklamasına ,Kartal belediye Başkan Vekili Oktay Aksu, CHP Kartal ilçe Başkanı Efendi Argunşah, CHP Kartal ilçe gençlik kolları Başkanı Beytullah Yılmaz, CHP Kartal ilçe Kadın Kolları Başkanı Necla Erdem,CHP Kartal ilçe sekreteri Mert Polat ve CHP İlçe yönetim kurulu üyeleri, CHP Kartal ilçe gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri, CHP Kartal ilçe Başkan adaylarından Ali Aluç, Özkan Özdemir, Mustafa Albayrak ve Partili üyeler katıldı..

“Üç adaydan elele fotoğraf”

Cumhuriyet Halk partisi Kartal ilçe gençlik kolları Başkan adayları açıklama sonrasında kol kola fotoğraf vererek birlik ve beraberlik mesajı verdiler .

Genç adaylara 2 Şubatta yapılacak seçimler için çıktıkları yolda başarılar dileriz.

HABER FOTO :NURAY YILMAZ

Galeri
📆 26 Ocak 2020 Pazar 21:02   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir