MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » “Samsunlular Derneği 45 Yaşında “
“Samsunlular Derneği 45 Yaşında “

Samsunlular Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği 45.Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı.

Kenan Yılmaz Cevizli Samsunlular Derneği,45. Yılını düzenledikleri geceyle kutladı.Gece,Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Samsunlular ve Siyasi parti Temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiği Kutlama Dernek Başkanı Kenan Güven’ın açılış konuşması ile devam etti.

Kartalda bulunan “AŞROM”Restaurantta düzenlenen geceye,

“SAMSUNLULAR DERNEĞİ 45 YAŞINDA “

Kartal’da bulunan “AŞROM”cafe restaurantta gerçekleşen geceye ,CHP Genel başkan yardımcısı Akif Hamza Çebi,Kartal belediye Başkanı Gökhan Yüksel,Geçmiş dönem Kartal belediye Başkanı Op.Dr.Altınok Öz, Kartal Belediye Başkan yardımcılarından İmam Aydın ,Bayram Ali Bastan ,CHP Kartal İlçe Başkan yardımcılarından Hasan Tozkoparan,Mehtap Erdoğdu,Erdinç Oymak,Emircan Yılmaz,Kemal Aslan ,CHP Kartal belediye meclis üyesi Şefik Özdemir, Kartal belediyesi 2.Meclis Başkanı Yılmaz Tuncer ,geçmiş dönem CHP Kartal Belediyesi, İBB Meclis Üyesi Mustafa YÜKSEL,geçmiş dönem CHP Kartal Belediyesi, İBB Meclis Üyesi Dila Damla Öner, SAMDEF Genel Başkanı Metin Şenel, Elazığlılar Dernek Başkanı Ömer İçmeli, STK Temsilcileri ve Samsunlulular dernek üyeleri ,yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları ve gençlik kolları katıldı.

Samimi bir ortamda geçen gecede davetlilere derneğin 45. kuruluş yıldönümü nedeniyle hazırlanan slayt gösterisi sunuldu. Folklor gösterileri ve canlı müzikle devam eden gecede ,çekiliş numaraları dağıtıldı.

Gece halaylarla ve çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

HABER FOTO:NURAY YILMAZ

Galeri
📆 09 Şubat 2020 Pazar 08:55   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir