MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet » KIZILAY “SEVGİ MAĞAZASI” KARTAL ŞUBESİ AÇILDI.
KIZILAY “SEVGİ MAĞAZASI” KARTAL ŞUBESİ AÇILDI.

Türk Kızılayı Sevgi mağazalarına bir yenisini daha ekledi .

Yeni şube Kartal’da açıldı.

Açılış töreni, Kartal İlçe Kaymakamı Abdullah Demir, Kartal belediye Başkan Yardımcısı İmam Aydın, Ak Parti Kartal Belediye Meclis Üyesi, İBB Meclis Üyesi Nizamettin Altıntaş, KIZILAY yönetim kurulu üyesi Ercan Tan,Kartal Kızılay Şube Başkanı Hüseyin Özkul,Kızılay Kartal Şube yönetim kurulu üyeleri, Kartal Kızılay kadın kolları ve gençlik kollarının katılımları ile gerçekleşti.

Kartal Kızılay Şube Başkanı Hüseyin Özkul yaptığı açıklamada “Ekiplerimizce tespit edilen ihtiyaç sahipleri verilen makbuzlarla, belirtilen günlerde ücretsiz şekilde kıyafetlerini alacaklar. Kıymetli bağışçılarımız aracılığıyla getirdiğimiz bu kıyafetler, ihtiyaç sahiplerine ulaşacak. Mağazamızdan günlük 150-200 kişi yararlanacak.” Hayırlı olsun ifadelerini kullandı.

“ABDULLAH DEMİR ,ZOR SÜRECİ BİRLİKTE ATLATACAĞIZ”

Kartal Kaymakamı Abdullah Demir,Ülke olarak taşadığımız bu zor günlerde İlçe Belediyemiz, Kızılayımız ile birlikte aşmaya çalışıyoruz .İlçe Belediyemiz 65 yaş üstü vatandaşlara kumanya ve medikal destek verirken, Kızılay büyük bir özveriyle tüm vatandaşlarımıza destek oluyor .

Hepbirlikte zor günleri en kısa sürede atlatacağız inşallah ,sevgi mağazası hayırlı olsun ifadelerini kullandı.

Açılışta söz alan ,Kartal belediye Başkan yardımcısı İmam Aydın ,öncelikle Kartal belediye Başkanımızın selamıyla başlamak istiyorum. Türk Kızılayı tarihten bugüne kimsesizlerin kimsesi olmuştur bu anlamda katkıları büyüktür .Kartal belediyesi olarak ,İlçe Kaymakamlığımız ve Kızılay ile işbirliği içerisinde olmaya özen gösteriyoruz .Yaşadığımız bu süreci ben sen demeden biz olarak halka hizmet anlayışını ön planda tutmalıyız .Ben sevgi mağazasına emekleri ve katkıları olan herkesi yürekten kutluyorum dedi.Açılış töreninde ihtiyaç sahiplerine sevgi mağazasından alışveriş yaparak dualarla ayrıldılar .

HABER :NURAY YILMAZ

Galeri
📆 20 Mayıs 2020 Çarşamba 13:19   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir