MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » 7’den 70’e Temizlik Hareketi
7’den 70’e Temizlik Hareketi

Pendik Belediyesi, Pendik Kent Konseyi ve Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen programda Kent Gönüllüleri, AÇEM öğrencileri, Vefa Kıraathanesi misafirleri ve Pendik Yunus Emre MTA Lisesi öğrencileri Emirli Mahallesi Ömerli Barajı kıyısında çevre temizlik etkinliğinde buluştu.

Pendik Belediyesi ve Pendik Kent Konseyi’nin öncülüğünde düzenlenen etkinlikte Emirli Köyü Ömerli Barajı çevresi, çevreye duyarlı vatandaşlar tarafından temizlendi. Toplanan çöpler geri dönüşüm olarak değerlendirilmek üzere Atık Ayrıştırma Tesisine gönderildi. AÇEM’den gelen minikler ve Vefa Kıraathanesi’nde misafir edilen tecrübeli vatandaşların birlikte çöp toplaması renkli görüntülere sahne oldu. Pendik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün ekipman ve araç desteği verdiği etkinlikte, katılımcılar ilgili personellerin tecrübelerinden de istifade etti.

Yüzlerce Poşet Çöp Toplandı

Pendik Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin yoğun katılımla dahil olduğu temizlik etkinliğinde yüzlerce poşet toplandı. Gençler, doğal güzelliklerden faydalanmak üzere ve balık tutmak için bölgeden faydalanan vatandaşlara seslenerek “Dileriz ki yapılan temizliğin farkına varırlar ve tekrar çöp atarken vicdanları sızlar.” dedi.

Toplum Artık Daha Bilinçli”

Pendik Kent Konseyi Başkanı Süleyman Yılmaz etkinliğe katılan herkese teşekkürlerini sunarken “Genç nesil, çevre temizliği konusunda bizlere göre çok daha duyarlı. Bunu bu etkinlikte birkez daha gördük ve gelecek adına umutlandık.” dedi. Konuşmasının devamında Belediye Başkanı Ahmet Cin’e destekleri için teşekkürlerini sunan Yılmaz: “Bu tarz etkinliklerin devam edeceğini ve gönüllülerin kendileriyle iletişime geçmesini bekliyoruz.” dedi.

img
img
img
img
img
img
img
img

📆 27 Ekim 2019 Pazar 22:08   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir