MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “İYİ PARTİ KARTAL İÇİN BİR ARAYA GELDİ “
“İYİ PARTİ KARTAL İÇİN BİR ARAYA GELDİ “

İyi parti Kartal İlçe başkanlığı Kartal’ın 20 mahalle muhtarları ve iyi parti mahalle temsilcilerinin katıldığı programda bir araya geldi

Kartal iyi parti İlçe başkan yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mahmut Kumbarı’ın organize ettiği kahvaltı programına iyi parti Kartal İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı’da katıldı . Şafak dönerde gerçekleşen kahvaltı programı tanışma toplantısı olarak düzenlendi .Toplantıya 20 mahalle muhtarlarının yanısıra İYİ Parti mahalle temsilcileri katıldı.

Tanışma toplantısı olarak belirtilen programda herkes tek tek kendisini tanıtarak birlik ve beraberlik mesajı verildi .İyi parti Kartal İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı söz alarak kendisini tanıttı katılan misafirlere teşekkür ederek devam etti. Pandemi nedeniyle birçok çalışma ve toplantımız ertelendi .Aslında geç kalınmış bir buluşma ama sağlık herzaman önceliğimiz ifadelerini kullandı.

Onbaşılı ,Mahalle temsilcilerimizle birlikte siz değerli muhtarlarımızla tanışmak ve Kartal için en doğru şekilde nasıl bir çalışma içerisinde oluruz hep birlikte nasıl bir birliktelik sağlarız bunları konuşabilmek için burada toplandık .İlerleyen süreçte yeniden görüşmelerimiz devam edecek ,iyi parti olarak herzaman sizleirn yanında olacağız sorunları birlikte aşacağız,Ülkemizde seyreden korona salgınını arattığınızda sizlere tek tek ziyaretlerde bulunacağım .Pazar gününüzü bizler için ayırdığınız için teşekkür ediyorum dedi .

“TANIŞTILAR “

Kahvaltı programında buluşan Mahalle muhtarları ve İYİ Parti mahalle temsilcileri tek tek kendilerini tanıtırken dilek ve temennilerini dile getirdiler .

Toplantı çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Haber-Foto Nuray Yılmaz

Galeri
📆 05 Temmuz 2020 Pazar 21:05   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir