MENÜ ☰
Eksper Haber » Büyükşehir belediyesi, Manşet » ABD Büyükelçisi’nden İmamoğlu’na ziyaret
ABD Büyükelçisi’nden İmamoğlu’na ziyaret

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni atanan ABD Ankara Büyükelçisi Jeffry Lane Flake’i Saraçhane’deki makam odasında ağırladı. Flake, nezaket ziyaretinde bulunduğu İmamoğlu’ndan, 2021 yılı “Bloomberg Küresel Belediye Başkanları Yarışması”nda büyük ödülü kazanan “Askıda Fatura” uygulamasıyla ilgili detaylı bilgiler aldı.

ABD Büyükelçisi’nden İmamoğlu’na ziyaret

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni atanan ABD Ankara Büyükelçisi Jeffry Lane Flake ve eşi Cheryl Flake’i Saraçhane’deki makam odasında ağırladı. Görüşmeye, ABD İstanbul Başkonsolosu Daria L. Darnell de katıldı.

Kendisine nezaket ziyaretinde bulunan Büyükelçi Flake ve eşini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren İmamoğlu, “İstanbul, dünyanın en önemli şehirlerinden birisi ve dünyayla olan bağının en kuvvetli olması gereken kentlerden birisi. Zira, bu yüzyılın şehirlerin yüzyılı olacağını düşünüyorum. Bu duyguyla, göreve geldiğim günden beri hem Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliğiyle hem de Sayın Başkonsolosla yürüttüğümüz güzel ilişkilerin, sizin bu yeni görev döneminizde çok daha iyi yerlere gelmesini elbette diliyorum” dedi.

📆 31 Ocak 2022 Pazartesi 21:51   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir