MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “ADD KARTAL ŞUBESİNE TAZİYE ZİYARETİ “
“ADD KARTAL ŞUBESİNE TAZİYE ZİYARETİ “

Hülya Arkan,acımızı paylaştığınız için teşekkür ediyoruz..

Atatürkçü Düşünce Derneği Kartal Şube Başkanı Kemal Aslan’ın vefatından sonra ,Dernek binasına taziye ziyaretleri devam ediyor..


Bugün saat :17:30 ‘da ADD İlçe Şube başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ADD Kartal Şubesine gelerek başsağlığı dileklerinde bulundular ..

Şube Başkanlarını Atatürkçü Düşünce Derneği Kartal Şube Başkanı Hülya Arkan ve yonetim kurulu üyeleri karşıladı..

Hülya Arkan, teşekkür etti ..
Ziyarette ADD Kartal Şube Başkanı Hülya Arkan ,teşekkür ederek konuşmasına başladı. Arkan ,değerli Şube Başkanlarım hepiniz hoşgeldiniz,acımız ve üzüntümüz çok büyük önemli bir değerimizi kaybettik .Kemal Başkandan söz etmeden olmaz onu Herzaman hatırlayacak ve her zaman anacağız .Duruşundan asla taviz vermeyen biriydi ,serti ve mertti aynı zamanda..
Onun inandığı ve yapmak istediği herseyi bizler tamamlayacağız .Elimizi taşın altına sokmak zorundayız  ,Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Yakın zamanda çok önemli bir seçim var .ADD olarak sizlerinde desteği ile öncelikle Kartal’da topluma inip ADD Kartal Şubesini dahada yukarılara taşıyacağız .Bizlerde bu görevi layıkıyla yapmak için elimizden geleni yapacağız .Tekrar geldiğiniz için teşekkür ediyorum ifadesini kullandı.

Ziyarete Atatürkçü Düşünce Derneği
Tuzla Şube Başkanı Şengül Özpağada ,Atatürkçü Düşünce Derneği
Pendik Şube Başkanı Muhammet Gülenç,Atatürkçü Düşünce Derneği
Maltepe Şube  Başkanı Güner Karabat,Atatürkçü Düşünce Derneği ,Ataşehir Şube Başkanı Zamani  Oğuz Şahin katıldı ..
Ziyarete katılan Şube başkanları tek tek Hayatını kaybeden Kemal Aslan için duydukları üzüntüyü dile getirirken başsağlığı dileklerini ilettiler..

Galeri
📆 18 Kasım 2022 Cuma 21:58   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir