MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » AFED yüreklerdeki enkazı kaldırmaya devam ediyor
AFED yüreklerdeki enkazı kaldırmaya devam ediyor

Kahramanmaraş merkezli depremin ilk gününden itibaren arama kurtarma çalışmalarına katılan AFED, anlamlı bir etkinliğe daha imza atıyor

Kahramanmaraş merkezli 11 ilde yaşanan üzücü depremin ilk gününden itibaren arama kurtarma çalışmalarına katılan AFED Derneği anlamlı bir etkinliğe daha imza atıyor.


AFED, 22 Haziran 2023 tarihinde Hatay’ın Samandağ ilçesinde gönüllüler ile birlikte kamp düzenliyor.


3 gün sürecek kampın gelirleri Hatay’daki depremzedeleri aktarılacak.

Dernekten yapılan açıklama şöyle:


“Derneğimiz Hatay Samandağ’da 23-24-25 Haziran 2023 tarihlerinde ise sahne ve etkinlikler düzenleyecektir.


Düzenlenecek etkinliğimize bireysel veya aileniz ile katılım sağlayarak bayram tatilinizi bölgedeki özel kamp yerimizde geçirebilirsiniz.

Amaç : Kampa gelen misafirlerimizin Hatay halkına ve esnafına harcamaları ile katkı sağlaması.
Yöre halkına katkıda bulunmak adına yiyecek, içecek ve diğer kişisel harcamalar esnafa yönlendirilecektir.
Sahne şenlikleri ve düzenlenecek etkinlikler, genel olarak halka açık olacak şekilde gerçekleşecek olup ücretsizdir. Şenliklere katılacak sürpriz sanatçıların isimleri daha sonra bu sayfadan ve sosyal medya hesaplarımızdan ilan edilecektir.

RESERVASYON İÇİN

https://afed.org.tr/hatay-icin-sende-gel/ Linkinde bulunan Gönüllü Kayıt Formu doldurularak ve referans kısmına “Samandağ Kamp” yazılarak, profil fotoğrafı kısmına bağış dekontunu (Açıklama kısmına Ad-Soyad-Bağış yazılarak) yükleyerek rezervasyon yapabilirsiniz.

Kamp Alanına girecek gönüllülerin sistem üzerinden sabıka kayıtları kontrol edilecek olup, kolluk kuvvetlerine Konaklama adı altında bir liste olarak bildirilecektir.
Kayıt olmayanlar, kamp alanına güvenlik tedbiri olarak alınmayacaktır. Ayrıca kayıt yaptıran ve güvenlik aşamasından geçen gönüllülerimize bileklik takılacaktır.

Gönüllülerimizin ve üyelerimizin katılacağı kamp için, Dernek faaliyetlerimizin sürdürülebilirliği açısından 8 gün kombine kamp konaklama bağışı olarak kişi başı ücret 350,00 TL olarak belirlenmiş olup, isteyen gönüllülerimiz ve üyelerimiz bağış miktarını daha yüksek tutabilecektir.

Bağışlarınızı;


https://afed.org.tr/hatay-icin-sende-gel/ linkinden açıklamaya “Ad-Soyad-Bağış” yazarak dekontu sisteme yükleyerek yapabileceklerdir.
Kamp konaklama bağışı alınan gönüllülerimize, tuvalet, duş hizmeti ile özel plaj ve etkinlik hizmetleri şarj üniteleri hizmeti verilecektir.

Gönüllülerimize kendi illerinde derneğimiz öncülüğünde Afad, İtfaiye ve Orman Müdürlükleri tarafından ücretsiz arama kurtarma eğitimleri verilecek ve kentsel afet ekipleri oluşturulup afet zamanında destek verebilmeleri hedeflenmiştir.


Kampa Gelecek Gönüllülerimizin Yanında Getirmesi Gerekli Ekipmanlar :

Kamp çadırı,
Mat,
Uyku tulumu,
Kafa lambası, (Yedek pil unutulmamalıdır)
Powerbank

Ayrıntılar için linki tıklayın

Galeri
📆 10 Haziran 2023 Cumartesi 14:40   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir