MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Eğitim, flaş, Manşet, Toplum » Ahmet Şimşek’te mezuniyet coşkusu yaşandı.
Ahmet Şimşek’te mezuniyet coşkusu yaşandı.

Ahmet Şimşek Koleji’nde 33. mezuniyet coşkusu yaşandı. Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi’nden ve Ahmet Şimşek Ortaokulundan mezun olan öğrenciler teras bahçede düzenlenen muhteşem mezuniyet töreninde unutamayacakları anlar yaşadı. Öğrenciler, törenin sonunda hep birlikte keplerini havaya atarak bir geleneği de yerine getirdi.


Ahmet Şimşek Kolejinde düzenlenen mezuniyet törenine okulun kurucusu Ahmet Şimşek, Koordinatörler Tuncay Şimşek, Altay Şimşek, Nilay Şimşek’le birlikte okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.
Kepler havada…
Felsefe Öğretmeni Nihan Demiröz ve Fen Bilgisi Öğretmeni Fatma Yalınyiğit’in sunumuyla gerçekleştirilen mezuniyet töreni, öğrencilerin tören alanına girişinin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Açılış konuşmalarından sonra da Ahmet Şimşek Ortaokulu birincisi Nisa Uygunoğlu, ikincisi Levent Aldemir ve üçüncüsü Mehmet Eren Ekşi ile Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi birincisi Emircan Kaman, ikincisi Ezgi Kar ve üçüncüsü Hakan Eray Durmuş’a çeşitli ödüller verildi. Ortaokul birincisi Nisa Uygunoğlu ve Anadolu Lisesi birincisi Emircan Kaman’ın yaş kütüğüne plaket çakmasıyla devam eden törende, bayrak ve flama devir teslimi de gerçekleştirildi. Mezuniyet töreni, diplomaların verilmesi ve 10. Yıl Marşı eşliğinde keplerin havaya atılmasının ardından sona erdi.

📆 18 Haziran 2019 Salı 00:05   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir