MENÜ ☰
Eksper Haber » İSTANBUL, Kartal, Manşet » “Ak Parti Kartal İlçe Teşkilatı,İftar sofrasında bir araya geldi “
“Ak Parti Kartal İlçe Teşkilatı,İftar sofrasında bir araya geldi “

Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek ve Yönetim kurulu üyeleri tarafından Ramazan Ayı nedeniyle iftar programı düzenlendi .

Programa ,Ak Parti Kartal İlçe teşkilatında görev yapmış ve görev yapmaya devam edenler ,Mahalle temsilcileri, kadın kolları ve Gençlik kolları teşkilat mensupları. Ana kademe ve üst kurul üyeleri katıldı.

İFTAR DA VEFA VURGUSU

Ak Parti Kartal İlçe Başkan’ı Ebubekir Taşyürek iftar programında konuşmasında katılımcılara Vefa vurgusu yaptı ve teşekkür etti.

22 yıl önce çıktığımız bu kutlu yolda bizleri hiç yalnız bırakmadığınız için sizlere minnettarız, 2023 de tekrar Türkiye’de iktitar olup tökezlemiş olduğumuz yolda kaldığımız yerden devam edeceğiz.

2023 de alacağımız sonuçlar 2024 yerel seçimlerinin başlangıcı olup İstanbul Büyük şehir belediyesi başta olmak üzere Kartal’da da Belediyeyi alacağız dedi.

Soğanlık Ulu camide düzenlenen İftar Programında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı nedeniyle çocuklarda ağırlandı .İftar Programı sonrasında programa katılan çocuklara hediyeler dağıtıldı .İftar Programında Ak Partilileri Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, kapıda yönetim kurulu üyeleri ile karşıladı.

Program da dualar edildi oruçlar açıldı ..

Galeri
📆 23 Nisan 2022 Cumartesi 23:17   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir