MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » ”AK Parti Kartal Sorunları Dinledi,Saha Çıkarması Yaptı”
”AK Parti Kartal Sorunları Dinledi,Saha Çıkarması Yaptı”

AK Parti İstanbul’dan eş zamanlı ziyaretler…

AK Parti İstanbul’da İl Başkanlığı öncülüğünde Milletvekil’lleri ve ana kademede yer alan heyetle aynı anda İstanbul ilçelerinde esnaf ziyaretleri gerçekleşti..Milletvekil’lerininde yer aldığı Heyet Kartal İlçesinde çıkartma yaptı.

Kartal İlçe başkanı Ebubekir Taşyürek ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyaretlerde ,Ak Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Canikli, Yukarı ,Çavuşoğlu ve Karlıktepe mahallelrinde,Ak Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş,Yalı,Yunus ve Topselvi mahallerinde,Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Hürriyet ve Cumhuriyet mahallelerinde ,Ak Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk,Soğanlık yeni,Soğanlık orta mahallelerinde esnaf ve Sivil Toplum Kuruluşlarına ziyaretlerde bulundular.

”AK PARTİ KARTAL TEŞKİŞLATI TAM KADRO KATILDI”

Ak Parti İstanbulda eş zamanlı yaptıkları saha çıkarmalarında İlçe teşkiletleri programlarına tam kadro katıldı.Kartal İlçesinde yapılan programa ,Ak Parti Kartal İlçe başkanı Ebubekir Taşyürek,Ak Parti Kartal belediye meclis üyeleri,Ak Parti Kartal İlçe başkan yardımcıları ,gençlik kolları ve kadın kolları olmak üzere üç kademe tam kadro katıldı..

”VATANDAŞLAR DEVLET YETKİLİLERİNİ KARŞILARINDA GÖRMEKTEN MEMNUN OLDULAR”

Takip ettiğimiz esnaf ziyaretlerinde vatandaşların ,memnuniyetleri dikkatimizden kaçmazken Devlet yetkililerini karşımızda görmekten memnuniyet duyduklarını ifade ettiler ve olması gerende bu ,sadece seçim zamanlarında değil herzaman Devlet yöneticilerinin halkın yanında olması ve halkı dinlemesi gerektiğini söylediler.

”SORUNLARI DİNLİYORUZ”

Ziyaretlerde yetkililer şu ifadelere yer verdi,Ak Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Canikli, Hemşerilerimizle, esnafımızla gönül birliği sağlıyor, görüş alışverişinde bulunuyoruz. Şehrimizin tüm dinamikleri ile buluşuyoruz. 2023 ve 2024 hedeflerimiz belli. Bu hedeflere giden yol gönüllerden geçiyor, vefadan, paylaşmaktan geçiyor” diye konuştu.

Kartal’da gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Canikli, Sürekli, “Hayatın her alanında, her duyguda, her sorunda vatandaşlarımızla birlikteyiz. Onlarla dolaysız, köprüsüz bir bağ kuruyoruz. Hayatın içinde ne varsa bölüşüyoruz. Acıda, dertte ve sevinçte birlikteyiz. Sorunlarını dinliyoruz. ‘Kökünü beğenmeyen dal ve dalını beğenmeyen meyve olgunlaşmadan çürür’ derler. 19 yıldır köklerimizden aldığımız güçle dallarımıza, yapraklarımıza sarılarak yol alıyoruz ve giderek çoğalıyoruz. Çünkü biz; kendimizi milletimizden, hemşerilerimizden, hizmet yolumuza katkı koyan her bir partilimizden üstün ya da ayrı görmüyoruz. Hepimiz aynı kökün üzerinde yükselen dallarız, yapraklarız. Birimizin derdi, hepimizin derdi” dedi.

Ak Parti Kartal’da başlatmış olduğu saha çıkarmasından memnun olarak ayrılırken Kartal’ın ve Kartal Halkının önemine vurgu yaptılar..

HABER ;NURAY YILMAZ

Galeri
📆 30 Eylül 2021 Perşembe 14:17   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir