MENÜ ☰
Eksper Haber » Kartal, Manşet, Toplum » AK Parti Kartal Saha Çalışmalarına Hız Verdi
AK Parti Kartal Saha Çalışmalarına Hız Verdi

AK Parti Kartal Saha Çalışmalarına Hız Verdi

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Hüseyin Karakaya çalışmalarını hızlandırdı. Karakaya’nın çalışmalarına katılan bölge milletvekilleri Kartal’ın mahallelerindeki çalışmalara katıldı.

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Hüseyin Karakaya’nın hafta sonu çalışmaları yoğun bir şekilde devam etti. Bölge milletvekillerinden Ümmühan Gülşen Öztürk, Behiye Eker, Hasan Turan, Hulki Cevizoğlu, Hulusi Şentürk, İsmail Erdem, Müşerref Pervin, T. Durgut ve Serkan Bayram’da katılarak destek verdiler. Çalışmalara ayrıca AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu ve yönetim kurulu üyeleri ile MHP İlçe Yöneticileri de katıldı.

Kartal’ın 15 yılı heba edildi

Kartal Topselvi’de bulunan MHP Seçim Koordinasyon Merkezi, yoğun bir katılımla açıldı. AK Parti İstanbul Milletvekilleri Hasan Turan ve Hulusi Şentürk, AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya, belediye meclis üyelerinin katıldığı açılış programına partililer ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Açılış programında konuşan AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Hüseyin Karakaya, “Kartal çok büyük bir ilçe. Kartal’dan 5 büyük ilçe daha çıktı. Ama Kartal’dan çıkan bu ilçeler güzel ilçemizi fersah fersah geçti. Kartal hala olduğu yerde sayıyor ve maalesef 15 yıldır bir yol kat edemedi” dedi.

KENTSEL DÖNÜŞÜM VURGUSU
Kentsel dönüşüm konusuna değinen Başkan Adayı Hüseyin Karakaya, “Kartalımız çok köklü bir ilçe. Maalesef binaları da eski. İlçemizin yenilenmeye ve kentsel dönüşüme ihtiyacı var. Bu konuda en kısa sürede aksiyonları alacak ve gerekenleri yapacağız” şeklinde konuştu. Kartal sahilinin çok değerli olduğuna dikkat çeken Karakaya, “Ama sahillerimize hiçbir şey yapılmadı. Çok güzel tesisler yapma fırsatımız var. Biz ilçe sakinlerimizin bu fırsatı kaçırmasını istemiyoruz. Aileleriyle gelebilecekleri mekânlar inşa edeceğiz inşallah” ifadelerini kullandı.

İlçemiz karanlıklar içerisinde. Kartalımızı İstanbul’un aydınlık yüzü haline getireceğiz. Yapacağımız projelerle Kartal ışıl ışıl bir çehreye kavuşacak. Gecesi gündüz olan, güvenli ve canlı sokaklarımıza çevre ilçelerden vatandaşlarımız da vakit geçirmek için Kartalımıza gelecekler” dedi.

Kartalsporun içerisine düştüğü içler acısı duruma değinen Mimar Karakaya, “Her ilçenin bir markası vardır ve bu markalar ilçeye değer katar. Kartalın markalarından biri de Kartalspor. Ama böyle bir marka bırakmadılar. Biz Kartalspor’u yeniden ayağa kaldıracağız ve Kartal’ın markası haline getireceğiz” ifadelerini kullandı.

REKLAMA VAR, KENTSEL DÖNÜŞÜME YOK
Çalışmalara katılan AK Parti MKYK üyesi Azmi Ekinci, CHP yönetiminin başta deprem bölgeleri olmak üzere kentsel dönüşüm projelerine engel olduğunu söyledi. Ekinci, “CHP bu işi yapamaz. 5 yıldır yaptıkları bir dönüşüm yok. CHP’li yönetimden önce KİPTAŞ, TOKİ gibi çalışılıyordu. Reklama milyonlar harcıyorlar ama kentsel dönüşüme ayırmıyorlar. Üstelik kentsel dönüşüme götürdüğümüz alanlara da karşı çıkıp iptal ettiriyorlar. Allah vizyon sahibi başkanlarımıza İstanbul’un sorunlarını çözmeyi nasip etsin” dedi.

24 PRESTİJLİ PROJE
AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya ise “Kartal’ı yeniden canlandıracak ve eski günlerine kavuşturacağız. Kartal kaderine terk edilmişlikten çıkacak. Uzman ekibimizi topladık. 10 günde 100 projeyi hazırladık. 24 tanesi prestij projesi olacak” diye konuştu. Kentsel dönüşümde kimseyi mağdur etmeyeceklerini belirten Karakaya, “Müteahhitlerin işlerini bırakmasına ve vatandaşı mağdur etmesine de izin vermeyeceğiz” dedi.

KAPIMIZ DA GÖNLÜMÜZ DE HERKESE AÇIK
Mimar Hüseyin Karakaya, “Kapımız da gönlümüz de herkese açık olacak. Sizlerin vereceği destek ve gayretle Kartal’ı hak ettiği yere taşıyacağımıza söz veriyorum. Siz değerli hemşehrilerimden desteğinizi bekliyorum. İnşallah Kartal hak ettiği değeri bulacak. Bizim buna inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.

Kartal’ımızı STK’larımızla beraber yöneteceğiz

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya, 31 Mart seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelen Mimar Karakaya, Kartal Erzurum İspir ilçesi Karakoç Köy Derneği’ne misafir oldu. Kartal merkezdeki dernek lokalinde gerçekleşen buluşmaya Karakaya’nın yanı sıra Dernek Başkanı Muhammet Özmen, AK Parti Kartal İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Selvi, meclis üyesi adayları ve dernek üyeleri katıldı.

YENİ KARTAL’A MERHABA DİYECEĞİZ
Mimar Hüseyin Karakaya, Kartal’da bir yönetim sorunu olduğunu vurgulayarak, “Kartal açık ve net bir şekide yönetilemiyor. İnşallah biz buna 31 Mart’ta son vereceğiz. Kamu ve sivil toplum kuruluşlarımızın birlikteliğinde yeni bir Kartal’a merhaba diyeceğiz. Sivil toplum kuruluşlarının ve hemşehri derneklerinin bir kentin gelişimi için rolü yadsınamaz. İnanıyoruz ki elbirliği vererek 15 yıllık kötü yönetilen Kartal’ımızı küllerinden yeniden yükselteceğiz” ifadelerini kullandı.

FIKRALARIYLA GÜLDÜRDÜ
Öte yandan anlattığı esprili fıkralar ile bilinen Karakaya, dernek lokalinde anlattığı fıkralar ile Kartallı hemşehrilerini güldürdü. Erzurum fıkraları anlatan Karakaya, “Karadenizli hemşehrilerimizin fıkraları meşhurdur. Ama Erzurum fıkraları da en az Karadeniz fıkraları kadar eğlenceli ve güzeldir” şeklinde konuştu.

📆 10 Mart 2024 Pazar 14:58   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir