MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » “AK PARTİ KURUCU İLÇE BAŞKANI HASAN ALTUNTAŞ DUALARLA YÂD EDİLDİ”
“AK PARTİ KURUCU İLÇE BAŞKANI HASAN ALTUNTAŞ DUALARLA YÂD EDİLDİ”


AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı; Kurucu İlçe Başkanı Hasan Altuntaş’ı, vefatının 7. Yılında kabri başında dualarla anıldı.


AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir TAŞYÜREK, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve ALTUNTAŞ ailesinin katıldığı programda, Kur’an-ı Kerim Tilavetinin ardından dualar yapıldı. Programda konuşma yapan İlçe Başkanı Ebubekir TAŞYÜREK; “Şubat ayı, Kartal teşkilatı için tam bir hüzün ayına dönüştü. Geçtiğimiz günlerde, yine bu ay içerisinde eski Bakanlarımızdan Adnan KAHVECİ ve Kartal Belediye Başkanımız Arif DAĞLAR’ı vefat yıldönümleri münasebetiyle yad etmiştik. Bugün de Kurucu İlçe Başkanımız, gönül ve tevazu insanı Hasan ALTUNTAŞ’I anmak üzere kabri başında bir aradayız. Partilerin kuruluşlarında görev yapmak zor ve meşakkatli bir iştir.

Hasan ALTUNTAŞ Başkanımız da, vesayet odaklarının işbaşında olduğu bir dönemde görev yapmış ve bu odaklarla mücadele eden Cumhurbaşkanımızın arkasında dimdik durmuş, AK Parti’ye Kartal’da başarılar kazandırmıştır. Biz onu ömrümüz boyunca babacan tavrı ile hatırlayacak, hayırla yâd edeceğiz,” dedi.


Programda merhum Hasan ALTUNTAŞ’ın kardeşi Hüseyin ALTUNTAŞ’da bir konuşma yaparak; “Hasan abime çok güzel bir vefa örneği göstererek böyle bir anma programı tertip eden İlçe Başkanımız Ebubekir TAŞYÜREK beyin şahsında emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Böyle bir programın yapılması ve bizlerin de davet edilmesinden ALTUNTAŞ ailesi olarak ziyadesiyle mutlu olduğumuzu ve duygulandığımızı ifade etmek istiyorum. Kartal’da Hasan abimin başlattığı bu yürüyüşün, ardından gelenler tarafından başarıyla devam ettirilmesi, ayrı bir sevinç vesilemizdir,” dedi.

Program bitiminde Merhum İlçe Başkanı Hasan ALTUNTAŞ’ın hayrına İlçe Teşkilatı tarafından ikram dağıtımı yapıldı.

Galeri
📆 14 Şubat 2022 Pazartesi 15:50   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir