MENÜ ☰
Eksper Haber » GÜNDEM, Manşet » AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da, Pendik Belediyesi Toplu Açılış Töreni’ne katılarak konuşma yaptı.
AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da, Pendik Belediyesi Toplu Açılış Töreni’ne katılarak konuşma yaptı.

CHP lideri ve cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Erdoğan, “Bundan bu ülkeye cumhurbaşkanı olmaz” ifadesini kullandı.

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı: Bundan bu ülkeye cumhurbaşkanı olmaz

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pendik Toplu Açılış Töreni’nde konuştu.

Töreni izleyen kalabalık içinde birinin elinde tuttuğu seccadeye işaret eden Erdoğan, “Ne demek istediğinizi biliyorum” dedi ve şu ifadeleri kullandı: “Kıbleyi bilmeyenler tabii ki seccadeye ayakkabıyla basar. Ama bunlara asıl kıblenin neresi olduğunu 14 Mayıs’ta siz bildireceksiniz. İstismar ile sağa sola savrulanlara milletim 14 Mayıs’ta dersini verecek.”

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Erdoğan,  “Bundan bu ülkeye cumhurbaşkanı olmaz” dedi. 

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle: 

“Bugün değişik bir Pendik var. Bugün de hizmet ve eser siyasetimize yeni halkalar ekliyoruz. Bu katılım en güzel şekilde gösteriyor.  

Emniyete ‘Buradaki katılım ne?’ diye sordum. Aldığım cevap 50 bin. ‘Yürüyoruz, yürüyecek bu millet arkanda’ diyorlar.

Büyükşehir belediye başkanı, başbakan, cumhurbaşkanı olarak on yıllardır sizlere hizmet ediyorum. Bugüne kadar ne yaptıysak sizler için yaptık. Sizin onay vermediğiniz, bizi size karşı mahcup edecek hiçbir adım atmadık. Gizlimiz saklımız yok. 

Bay bay Kemal’in ne olduğunu biliyorsunuz. Bu kardeşiniz İstanbul’a belediye başkanı oldu mu? Çöp, çukur, çamur muydu İstanbul? Pırıl pırıl hale biz getirmedik mi? CHP’den almadık mı İstanbul’u?

Bundan bırakın belediye başkanı olmayı bu ülkeye cumhurbaşkanı olmaz. Hala anlaşamadılar. Bakalım yarın listelerinde kimler çıkacak. Lafla peynir gemisi yürümüyor, icraat icraat.”

📆 09 Nisan 2023 Pazar 21:33   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir