MENÜ ☰
Eksper Haber » maltepe, Manşet » Akşener: 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu olacak
Akşener: 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu olacak

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “İnşallah 13. Cumhurbaşkanı dürüstlüğüne, namusuna hepimizin kefil olduğumuz sayın Kemal Kılıçdaroğlu olacak” dedi.

Akşener: 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu olacak

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin toplu açılış törenine katıldı.

Burada açıklamalarda bulunan Akşener, 14 Mayıs seçimlerine ilişkin mesaj verdi.

Akşener, “Sosyal belediyeciliği hayata geçiren Mansur Başkanın şahsında 15 Mayıs’ta iktidar olduğumuzda inşallah Millet İttifakı iktidar olacak. İYİ Parti bu ülkenin sigortasıdır. İYİ Parti inşallah çok önemli bir başarı elde edecek” dedi.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek veren Akşener, “İnşallah 13. Cumhurbaşkanı dürüstlüğüne, namusuna hepimizin kefil olduğumuz sayın Kemal Kılıçdaroğlu olacak” ifadelerini kullandı.

“ÇALANLAR VE YİYENLER HESAP VERECEK”

Akşener şöyle devam etti:

“Ve 15 Mayıs gününden itibaren Türkiye’de sizin paranızı çalanlar, sizin hakkınızı yiyenler hesap verecekler! Çalanlar ve yiyenler, kayıranlar hesap verecek. Hukukla, yargıyla hesap verecekler.

Siyasetçi parmağını uzatıp ‘Şunu yargılayın’ demeyecek. Cumhurbaşkanı çıkıp da ‘Meral Akşener bu daha iyi günlerin senin, daha başına neler gelecek’ diyemeyecek. Çünkü siyasetçi, intikam makamı değildir.”

GENÇLERE SESLENDİ: AZ SABREDİN

Gençlere seslenen Akşener, “Değerli gençler. Bu ülkeden gitmek istiyorsunuz, çok az zaman kaldı. Az sabredin. Siz burada kalıp iş güç sahibi olacaksınız. Umutlarınız hayata geçecek. Yurtdışında giden çocuklarımız da inşallah ülkelerine hizmet etmek için geri dönecek” diye konuştu.

“SANDIKLARA SAHİP ÇIKILACAK”

Sandık güvenliği vurgusu da yapan Akşener, “14 Mayıs günü her bir kardeşim bir başka kardeşini sandığa götürecek. Sandıklara sahip çıkılacak ve 14 Mayıs akşamı sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı elbette gayet büyük bir saygıyla yolculayacağız ve sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanlığı makamında kendisini alkışlayacağız” ifadelerini kullandı.

📆 12 Nisan 2023 Çarşamba 23:36   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir