MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » “Ali Aluç’tan Gümbür Gümbür Adaylık Açıklaması”
“Ali Aluç’tan Gümbür Gümbür Adaylık Açıklaması”

Ali Aluç, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

 Açıklama, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanlığında gerçekleşti. Partili üyelerin yoğun katılımıyla gerçekleşen açıklamada, Aluç toplumsan konularla ilgili önemli ifadeler kullandı. CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi’nin başarı temennisi ile başlayan adaylık açıklamasına Ali Aluç şu sözlerle başladı: “Bugün ayın yirmi biri, bugünün bir özelliği var. Bugün karanlık gecelerin aydınlığa kavuşturulacağı en uzun gün. Biz bu yolu geceleri kısalta kısalta aydınlığa kavuşturacağız.

Kıymetli dava arkadaşlarım, birlikte yürüyeceğimiz bu yolun hepimize hayırlı olmasını diliyorum.”  ve sözlerine devam etti: “ Genç bir belediye başkanımız var. Kartal’da bir yıldız gibi doğdu. Biz, o yıldızı parlatmak için adayız. Cumhuriyet Halk Partisi’nin emektar, cefakar, vatansever üyeleri bugün sizlerin karşısında aday olarak çıkmanın onur ve gururunu yaşıyorum. Hepiniz hoş geldiniz. Saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Biz örgütümüzle karanlıkları aydınlığa kavuşturmak için geliyoruz. Sevgili belediye başkanımız Gökhan Yüksel, İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile seçimlerde ciddi kazanımlar elde edildi. Biz bununla yetinmek istemiyoruz. Sevgili Genel Başkanımızı cumhurbaşkanı yapmak için adayız. Amacımız bölünerek azalmak değil. Ayrıştırıcı, ötekileştirici tavırdan uzak bir anlayışla yolumuza devam edeceğiz. Sözlerime ünlü bir ozanın sözüyle devam etmek istiyorum. Kalp yaşamak için, yürek ise sevmek içindir. Ben kalbimi ellerinize, yüreğimi ise gönlünüzün tam ortasına gönderiyorum. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”

 Adaylık açıklamasına; CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi’nin yanı sıra Kartal Belediye Başkan Yardımcılarından M. Oktay Aksu, İmam Aydın, CHP Kartal İlçe Başkan Adayı Özkan Özdemir, CHP Kartal İlçe Başkan Adayı Veysel Can, Kartal Gençlik Kolları Başkanı Beytullah Yılmaz, CHP Kartal İlçe Gençlik Kolları Başkan Adaylarından Sibel Yiğit, Berkant Sabancı ve Uğur Güzel’in yanı sıra çok sayıda partili üyeler katıldı.

Sayın Ali Uluç’a Eksper Haber Gazetesi adına başarılar dileriz.

            Haber – Foto: NURAY YILMAZ

Galeri
📆 21 Aralık 2019 Cumartesi 23:59   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir