MENÜ ☰
Eksper Haber » Kartal, Manşet » ALP AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
ALP AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Elazığ’lı tanınmış iş insanı ve Ak Parti Kartal Belediye Meclis Üyesi Ahmet Alp’in oğlu Furkan Alp Saliha Aktaş ile dünya evine girdi.

Titanik Otel’de gerçekleştirilen düğünde siyaset, iş dünyası ve sanat dünyasının tanınmış simaları Alp ailesini yalnız bırakmadı.

Düğünün nikâhını Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel kıyarken nikâh şahitleri olarak AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu, AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya ve Elazığın sevilen ismi deneyimli siyasetçi Faik İçmeli gerçekleştirdi.


Düğünde Alp ailesini Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Vural Alp, AK Parti Kartal İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Bilgili, Ak Parti Kartal İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hande Eymen Altuntaş,AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya, AK Parti Kartal Belediye Meclis Üyeleri Emrullah Aydın, Haydar Göksoy, Muammer Bektaş ve Kubilay Salihvatandaş, İş insanları Faik İçmeli, Ömer İçmeli, Ahmet Karakış, Nuri Kaya ve Murat Büyükçe, Sanat dünyasından Latif Doğan ve Ömer Çakar, Orhantepe Muhtarı Zeki Dağ ve dostları yalnız bırakmadı.


Düğünün ilerleyen saatlerin de sahne alan Ülkemizin sevilen sanatçılarından, Ömer Çakar ve Latif Doğan davetlilere güzel anlar yaşattı.


Gençlerimize bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Galeri
📆 05 Mayıs 2024 Pazar 14:18   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir