MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “ANLAMLI ZİYARETLER GÜN BOYU DEVAM ETTİ”
“ANLAMLI ZİYARETLER GÜN BOYU DEVAM ETTİ”

Erzincan Dernekler Federasyonundan anlamlı ziyaret.

Erzincan Refahiye Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mahmut Kumbar’ın öncülüğünde yönetim kurulu üyelerinin katkıları ile Kurum yöneticilerine ziyaret programı düzenledi .Yapmış oldukları ziyaretler gün boyunca devam ederken Sivil Toplum Kuruluşlarının çok önemli olduğu günlerin yaşandığı ,Türkiye’yi etkisi altına alan Covid-19 sürecine vurgu yaptılar . Erzincan Refahiye Dernekler Federasyonu bu zor sürece katkı sunmak ve köy Derneklerinin sıkıntılarını dile getirmek amacı içinde hareket ederek önemli ziyaretlerin adımlarınıza atmış oldular .

“SIKINTI VE SORUNLARI DİLE GETİRDİLER “

Ziyaretlerde açıklama yapan Erzincan Refahiye Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mahmut Kumbar, Dünyayı ve sonrasında Ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 virüsü ile mücadele ediyoruz .Herkesi tüm vatandaşlarımızı etkilediği gibi Sivil Toplum Kuruluşlarımıza zor bir sürece soktu. Sivil Toplum Kuruluşları olarak bizler bu zor süreci en az hasarla atlatmak niyetindeyiz .Federasyonumuza bağlı olan köy Derneklerimiz be değerli dernek başkanlarımız ile zaman zaman yaptığımız istişarelerde covid-19 sürecini değerlendiriyoruz .Ülkemiz kötü günlerden geçiyor STK”lar olarak sıkıntılarımıza çözüm aramak ve çözüm odaklı aynı noktada buluşabilmek en tabi isteğimiz .Değerli yöneticilerimizi ziyaret ederek onlarında sorun ve sıkıntılarımıza aynı pencereden baktıklarını gördük ve mutlu olduk inşallah bu zor günleri atlatacağız. Dernekelerimizin Başkanları ve Köy Muhtarlarımızdan Oluşan Heyet Erzincan Milletvekilimiz SayınSüleyman Karaman
Erzincan Valimiz Sayın Mehmet Makas,
Erzincan Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun’a,Refahiye Kaymakamız Sayın Eyüp Kaykac ,Refahiye Belediye Başkanımız Sayın Çakmak Pacacıy’a bizlere göstermiş oldukları misafirperverliklerinden dolayı Erzincan Refahiye Dernekler Federasyonu adına teşekkürlerimizi sunarız ifadesine yer verdi.

Ziyarette ,Federasyon adına Genel Başkan Mahmut Kumbar tarafından hazırlanan Plaketler taktim edildi .Kumbar’ın konuşmasının ardından ziyaretle ilgili duyulan memnuniyet dile getirildi.

📆 12 Şubat 2021 Cuma 22:40   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir