MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet » “ARZU ÖĞÜT ŞİMŞEK’E MÜZİSYEN UĞUR ALAKUŞTAN CEVAP GELDİ”
“ARZU ÖĞÜT ŞİMŞEK’E MÜZİSYEN UĞUR ALAKUŞTAN CEVAP GELDİ”

Arzu Öğüt Şimşek’ten CHP Zihniyetli belediye ifadesi.

Ak Parti Kartal Belediyesi ,İBB Meclis Üyesi Arzu Öğüt Şimşek, Kartal belediyesinin Kartallı sanatçılara destek amaçlı düzenlediği Şubat ayı konserlerinin,14 Şubat sevgililer gününde yayınlanan konseri eleştirerek Şehitlere yapılan saygısızlık olarak nitelendirdi.Öğüt Şimşek,13 şehidimiz varken konser yapılırmı diyerek CHP Zihniyetli Belediye ifadesini kullanmıştı.Arzu Öğüt Şimşek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Konseri eleştirdi..

İşte Öğüt Şimşek’in o paylaşımı;

“ÖĞÜT ŞİMŞEK MÜZİSYEN UĞUR ALAKUŞ’TAN CEVAP GELDİ “

Öğüt Şimşek’in sözlerine Kartal Belediye yetkililerinden cevap gelmezken ,14 Şubat günü sahne alan THM Sanatçısı Eda Alakuş’un müzisyen eşi Uğur Alakuş’tan cevap gecikmedi .Alakuş,Şimşek Öğüt ‘e konseri gelen şehit haberi üzerine 1 gün sonraya ertelediklerini ifade etti.

“ALAKUŞ ,KİRASINI ÖDEYEMEYEN MÜZİSYEN ARKADAŞLARIM İNTİHAR ETTİ”

Uğur Alakuş paylaşımında ,bizim şehitlerimize karşı asla bir saygısızlık yapmak gibi düşüncemiz olamaz. Bizler şehitlerimizi yüreğimizde hissettik.Konserimizi bir gün erteledik .Müzisyen arkadaşlarımız zor durumda kirasını ödeyemediği için İNTİHAR ettiler .Zor süreçten geçiyoruz Siyaset yapan bir meclis üyesi olarak öncelikle sanatını icra eden ve zor durumda olan arkadaşlarımızın sıkıntılarına çözüm aramanızı isterdik ifadesini kullandı..

Uğur Alakuş’un sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım ..


Galeri
📆 17 Şubat 2021 Çarşamba 14:21   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir