MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » ”AŞIK MAHSUNİ ŞERİF’İN HAYATI TİYATRO SAHNESİNDE HAYAT BULDU”
”AŞIK MAHSUNİ ŞERİF’İN HAYATI TİYATRO SAHNESİNDE HAYAT BULDU”

“AŞIK MAHSUNİ ŞERİF, TİYATRO OYUNU YOĞUN KALABALIK EŞLİĞİNDE SERGİLENDİ “

Aşık Mahsuni Şerif’in yaşamından kesitler Ozanın 25 türküsü eşliğinde Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde sergilendi..Yoğun kalabalık eşliğinde sergilenen oyun ,zor zamanların hepimize dayattığı birlik olmayı ve bir arada durmayı en güzel şekliyle seyirciye anlattı.

Kartal Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Tiyatro Oyununda ,Ozan’ın köyünden başlayarak, fırtınalı sanat yaşamını, tutukevinde Yılmaz Güney ile yolunun kesişmesini, çevresini dönüştürmesini, O’nu bu ülke halkının yüreğine yerleştiren güzel türküleri eşliğinde anlatıldı.

Programa ;Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Umut V.Develi, Kartal belediyesi Basın yayın ve Halkla ilişkiler Müdürü Hüseyin Güler, CHP Kartal ilçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Karababa, Kartal belediyesi Kartansaş Aş.yönetim kurulu üyesi Sevim Erdoğan ve Kartallı vatandaşlar katıldı..

”HEM DÜŞÜNDÜRDÜ,HEM DUYGULANDIRDI”

Ankara birlik tiyatrosu tarafından sergilenen Oyun seyirciyi hem düşündürdü hemde duygulandırdı..Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi Mahsuni Şerif Tiyatro oyununu izlemeye gelen seyirci tarafından ilgiyle karşılandı..

HABER FOTO :NURAY YILMAZ

Galeri
📆 17 Kasım 2021 Çarşamba 23:48   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir