MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » ASKIDA SEVGİ; SEVGİ SOFRASI GÖNÜLLERE DOKUNUYOR
ASKIDA SEVGİ; SEVGİ SOFRASI GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

Kartal Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Karaca Ev yemekleri adlı işletmede her gün 65 yaş üzeri olup evinden çıkamayan yaşlılarımıza yemek dağıtımı yapılıyor.


Yaklaşık bir yıldır yaptıkları Askıda yemek uygulması Korona virüsü çıkmasıyla lokantalarının kapanması dolayısıyle yapılamıyordu.
İşletme sahibi Meryem hanım bu duruma çok üzüldüğünü ve bu uygulamanın bir şekilde devam etmesi gerektiğini düşünerek ilk olarak Mahalle Muhtarı Gülcan Aydına başvuru yaptığını ve sevgili Muhtarın konuyla hemen ilgilendiğini ve gerekli yerlerden izinler alınarak uygulamayı askıda yemek olarak evlerinden çıkamayan yaşlılarımıza hizmet verir hale getirdiklerini söyledi.


Muhtar Gülcan Aydın , bu uygulamanın destekçiler sayesinde çok iyi gittiğini, gönüllü ev kadınlarının mutfakta çalışmalara yardım ettiklerini söyledi.
Zor günler geçirdiğimiz bu günlerde birlik ve dayanışmanın örneğini gösteren Cumhuriyet mahllesi esnaflarından Karaca Ev yemeklerine ve Mahalle muhtarı Gülcan Aydını tebrik eder çalışmalarında kolaylıklar dileriz…

📆 01 Nisan 2020 Çarşamba 20:13   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir